Şimdi Ara

Öğrencilere 15 Ay Ücretsiz Google Gemini Pro+ 2TB Depolama Alanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
54
Favori
41.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler. Muhtemelen olmamıştır. Bir de zaten telefondaki gemini uygulamasında bunu kullanamıyoruz sanırım. Yani o zaman telefonun gooogle hesabını bu yeni açtığımız google hesabı yapmamız gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kez daha denedim. Telefon numarasına kayıtlı 3. ya da 4. mail adresim olduğu için gmail hesap oluşturamadım. Öyle olunca telefonun içinden gmail oluşturup o hesabı girdim. O hesabı kabul etti. Sonra adres istedi, atla dedim sonra " Öğrenci teklifini kullan" diye bir buton çıktı. Onu onaylayınca edu. mail ve kredi kartı bilgisi istemeden yine hesabı açtı. Altta ekran görüntüsü de var. Acaba oldu mu ?

Öğrencilere 15 Ay Ücretsiz Google Gemini Pro+ 2TB Depolama Alanı

• real07 kullanıcısına yanıt

bu şekilde olmaz geçici olarak açılmıştır. sırasıyla yönlendiriyor.

• "öğrenci e-posta adresinizi doğrulayın" diye mail gelecek, maile gelen kod girilince ödeme bilgileri sayfası gelecek ve orda da kart ve posta kodu girilince mailinize. gmailinize "Teşekkür ederiz

Google Play'de Google LLC adlı satıcıdan deneme aboneliğine kaydoldunuz. Deneme süreniz 4 Eyl 2026 tarihinde sona erecek. İptal etmediğiniz sürece deneme süreniz dolduğunda (şu anda $19.99/ay) tutarındaki abonelik ücreti otomatik olarak alınacaktır. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Aboneliklerinizi yönetin aboneliklerinizi yönetin kısmından da aboneliği iptal edersiniz ücret kesilmez.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Yanıtlar için çok teşekkür ederim.
    Yeni bir Gmail hesabı oluşturun ve bu gmail ile giriş yapın. (Birden fazla hesapta aynı telefon numarasını verebilirsiniz)
    Ben yukarıdakini yaptıktan sonra önceki mesajda belirttiğim "Öğrenci aboneliğini başlat" ekranı geliyor.
    • Tempumail’den aldığınız @edu uzantılı mail adresini girin, doğrulama işlemini tamamlayın.
    Bu karşımıza otomatik olarak geliyor değil mi ? Biz başka bir menüden buraya gitmiyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ütopist -- 5 Haziran 2025; 8:10:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir plana deneme amaçlı bile kayıt olmadım şimdiye kadar.

Normal gmail hesabımla bunu yapabilir miyim yeni gmail almadan?

daha önceden alınmış, herhangi bir abonelik olmayan hesapla alabildim.

“Üyeliği iptal et dedim, benimki iptal oldu. Aboneliklerde görünmüyorsa, sistem otomatik olarak bir aylık üyelik başlatıyor anladığım kadarıyla. EDU uzantılı e-posta için onay maili gelmesi gerekiyor, arkadaşlarınki gibi. Ancak bize neden gelmiyor, orasını anlayamadım. Yeni bir e-posta adresiyle, sıfırdan bir tarayıcı kullanarak ve VPN açmama rağmen yine de sonuç alamadım.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 5 Haziran 2025; 11:28:36 >

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • cohannan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. bu yöntemle başarılı şekilde üyeliğimi aldım. Ancak merak ettiğim şey devamında vpn'ye gerek olur mu? normal şekilde üyeliği kullanıp yeni açtığım üyeliğe youtube premium alsam sonradan sorun olur mu?

ayrıca iphone için depolamaya ihtiyacım vardı iphone'la uyumu nasıl? drive ve fotoğraflar uygulamasıyla kullanıyoruz sanırım depolamayı ancak bu icloud kadar verimli oluyor mu?

kaspersky vpn ile sorunsuz

arkadaşların maillerini de ekledim hiç hata vermedi. bilginize.

Kod editörü için windsurf uygun mudur Gmail’le aldığımız hesabı onaylatıp kullanabilir miyiz?

Ağustos 2025’te tekrardan onay veya kontrol edeceği gibi bir ibare vardı ilk sayfada aldığımız edu mail geçici mail olduğu için ve sorun yaşar mıyız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok teşekkür ederim.

Aile hesabı bağlayamadım sadece farklı ülkeler diye uyarı verdi.

Hoş niye bağlandığını da bilmiyorum :)

cevapları ağustos ayında olacak. gecici mail ağustos ayında da aktif olursa sorun olmaz ama değişir ve o maile kod gönderilirse işte o zaman patlarız. gercek edu mail kullananlar devam eder.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.