Şimdi Ara

15 Ağustos...A 101'de müthiş indirimler var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fındık yağı uygun iken uzun süre kullandım.Yemeklerde zeytinyağı gibi güzel olmuyor.Kızartmalarda çok iyi yalnız.

Bu fiyatlarda sızma zeytinyağı alıyorum.Fındık yağı yerine kızartmalarda ayçiçek yağına devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 14 Ağustos 2013; 1:31:09 >
  • Fiyatı uygun diye Blue 3 ü tansaştan 11tl ye aldım dün. mach 3 kullanıyorum normalde. Haftada 4-5 gün kullanıyorum ve bir bıçağı 2 ay rahat dayanıyor. Bu set bir ay kullanılır diyen arkadaşlar mach 3 ü ne kadar süre kullanıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmetkavak

nestle chokella ucuz çünkü sarelle fiyatları aşağı yukarı 500 grı 5 maksimum 6 liraya geliyor kaldıki bu 900 gr baya farkediyor stok yapmayı düşünenler patlatsın. he ben düşünmüyorum nedenmi kilo. ama belli olmaz içimdeki canavar al diyebilir çok farkediyor tabi kalırsa. pazartesi gittim perşembe dediler. kilim ve nevresim takımı alayım dedim ancak hesablımı bilemiyorum. özellikle nevresim takımları kaç kuruş çift kişilik bilgisi olan varmı?

evet chokella ucuz ama ben tadını hiç sevmiyorum.Nutella,sarella bir de ülkerin yeni çıkardığı fındıklısı var hepsi chokelladan çok daha iyi bence.

1 Neuer • 4 Dante • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Mandzukic • 10 Robben • 11 Shaqiri • 13 Rafinha • 14 Pizarro • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Starke • 23 Weiser • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Raeder • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Emre Can • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • Manager: Heynckes
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

müthiş indirim olan ne ben hala göremedim :)

tam bunu yazacaktım ben de..

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Bunu yazarak konuyu neden çöpe döndürüyorsun? O zaman sana bırakalım forumu kafana göre takıl olmaz mı?

neden öyle diyorsun, sence gerçekdende sıcak olan fırsat varmı. bak kaç kişi benzer şeyler yazmış. bunlar her zaman her yerde görebileceğimiz fırsatlar.

+ burası forumsa bende istediğimi yazarım kurallar dahilinde, kimse karışamaz. kendi kendine takılması gereken sensin sanırım. kurallara aykırı bi durum varsa şikayet edersin. bunun dışında gerisi boş.

quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Fındık yağı uygun iken uzun süre kullandım.Yemeklerde zeytinyağı gibi güzel olmuyor.Kızartmalarda çok iyi yalnız.

Bu fiyatlarda sızma zeytinyağı alıyorum.Fındık yağı yerine kızartmalarda ayçiçek yağına devam.

fındık yağı kullanan veya yçiçek yağı kullanan arkadaşlarım evinizde ayçiçek yerine yada fındık yerine kullanacağınız zeytn yağı ayda belki 10 tl ya farkeder ya farketmez. ben ilk başlarda zeytin yağı pahalı diye kullanmıyordum ama artık tamamen zeytine geçtim çünkü aralarındaki fiyat farkı çok az ve zeytin yağlarında arada bi olan kampanyaları takip edince neredeyse aynı fiyatlara geliyor. bimde a101de olan riviera lar kızartma ve yemekler için uygun hemde fiyatları ayçiçekle aynı sayılır lt si 6 tl felan neredeyse ayçiçek fiyatı.

sağlığınızı düşünüyorsanız kanser olmıyım uzun süre yaşıyım diyorsanız zeytin yağı alın aldırın.

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Fiyatı uygun diye Blue 3 ü tansaştan 11tl ye aldım dün. mach 3 kullanıyorum normalde. Haftada 4-5 gün kullanıyorum ve bir bıçağı 2 ay rahat dayanıyor. Bu set bir ay kullanılır diyen arkadaşlar mach 3 ü ne kadar süre kullanıyor acaba?

ben wilkınsın sword kullanıyorum 5 - 6 ay kadar gidiyor arkadaşım söylemişdi inanmamışdım ama gerçekden çok uzun süre bıçaklar dayanıyor hayret ediyorum.

• Nestle Chokella 900 gr - 6.95 TL

Kimsenin ilgisini çekmemiş. Forum Nutellacı mı?

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Nestle Chokella 900 gr - 6.95 TL

Nutelladan sonra kesmiyor hocam.Attan inip eşeğe binmek gibi birşey

Orijinalden alıntı: crazyvz

quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

Listerine'i kesinlikle kaçırmazdım ancak sanırım alkol var geçen arkadaştan öyle duymuştum..

sağlık için kullanılacağından sıkıntı olur mu ki acaba bende ona takıldım, alkolsüz de var ama A101'e gelen alkollü olanı sanırım

Eğer onu soruyorsanız "haram madde ile tedavi olmaz "diye defalarca cevap almıştım (sanırım prof.dr.Cevat AKŞit, veya prof.dr. faruk beşer (sakarya Univ. ). Ben o sebeple kullanmıyorum içinde alkol olan herhangi bir şeyi...

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Chokella yıllardır yemiyorum en son Grupanya' dan Çokokrem yemiştim ve beğendim.

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

sagra nın sarellesi nide ekleyin.. Özellikler bitter olanı bence süper.. Az bulunuyor..

Asıl zeytinyağı ile kızartma sağlıksızdır, kanser yapar demiyorum orası aynı terane ama kızartmada zeytinyağı çok mantıklı değil.

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Bunu yazarak konuyu neden çöpe döndürüyorsun? O zaman sana bırakalım forumu kafana göre takıl olmaz mı?

neden öyle diyorsun, sence gerçekdende sıcak olan fırsat varmı. bak kaç kişi benzer şeyler yazmış. bunlar her zaman her yerde görebileceğimiz fırsatlar.

+ burası forumsa bende istediğimi yazarım kurallar dahilinde, kimse karışamaz. kendi kendine takılması gereken sensin sanırım. kurallara aykırı bi durum varsa şikayet edersin. bunun dışında gerisi boş.

quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Fındık yağı uygun iken uzun süre kullandım.Yemeklerde zeytinyağı gibi güzel olmuyor.Kızartmalarda çok iyi yalnız.

fındık yağı kullanan veya yçiçek yağı kullanan arkadaşlarım evinizde ayçiçek yerine yada fındık yerine kullanacağınız zeytn yağı ayda belki 10 tl ya farkeder ya farketmez. ben ilk başlarda zeytin yağı pahalı diye kullanmıyordum ama artık tamamen zeytine geçtim çünkü aralarındaki fiyat farkı çok az ve zeytin yağlarında arada bi olan kampanyaları takip edince neredeyse aynı fiyatlara geliyor. bimde a101de olan riviera lar kızartma ve yemekler için uygun hemde fiyatları ayçiçekle aynı sayılır lt si 6 tl felan neredeyse ayçiçek fiyatı.

sağlığınızı düşünüyorsanız kanser olmıyım uzun süre yaşıyım diyorsanız zeytin yağı alın aldırın.

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Fiyatı uygun diye Blue 3 ü tansaştan 11tl ye aldım dün. mach 3 kullanıyorum normalde. Haftada 4-5 gün kullanıyorum ve bir bıçağı 2 ay rahat dayanıyor. Bu set bir ay kullanılır diyen arkadaşlar mach 3 ü ne kadar süre kullanıyor acaba?

ben wilkınsın sword kullanıyorum 5 - 6 ay kadar gidiyor arkadaşım söylemişdi inanmamışdım ama gerçekden çok uzun süre bıçaklar dayanıyor hayret ediyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

o markada gillete tarafından satın alındı. O sektörte gillete tekel oldu.. Permatik te onun.. Derby ve arko yu bilmiyorum son durumda ama onlardan bir şey olmaz.. O sebeple almamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyildiz -- 14 Ağustos 2013; 10:11:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

benim bildiim zeytinyağı duman alma noktası (smoke point diye geçer) düşük olduğu için kızartmalarda kullanımı önerilmez.

Asıl zeytinyağı ile kızartma sağlıksızdır, kanser yapar demiyorum orası aynı terane ama kızartmada zeytinyağı çok mantıklı değil.

Özellikle riviera lara dikkat... En çok hile yapılan sektör zeytinyağıdır arkadaşlar. O sebeple ben köylülerden alıyorum. Sürekli aldığım bir yer var ve nadir kalitede zeytinyağını 10 TL ye malediyorum... Komili , marmara birlik .... halt etmiş yanında.... Varsa güvendiğiniz kişiler köylülerden alın derim...

Kızartmada (artık kızartma yapmasak bile) Çotanak fındık yağı kullanıyorum... Aralarında en iyisi olduğunu düşünüyorum... Hakkında olumsuz bilgi duymadım.. Bilen varsa paylaşmasını beklerim. Aksi durumda tavsiyemdir arkadaşlar memnun kalırsınız.... Dikkat Çotonak İdeal değil o karışıktır. Sadece çotanak. Katalogta resmi olan ürün... BİM de 37,9 TL sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: zphr

reklam görünen zero. zero yazanların içinde alkol olmuyor. üzerinde de sıfır alkol diye not var zaten.
    a101 de içerisinde alkol olan bir şey satmazlar zaten :)

Bundan o kadar emin olmayın... Şimdi buradan marka marka yazmayayım... Anlayan anladı... Kesinlikle kontrol ederek veya bilerek alınmalı... Markete güvenilmemeli.. Ticarette herşey değişir..Özellikle bu tur markete güvenen müşteriler ne güzel suistimal edilir.
  • bu alkol işine neden bu kadar takılmış insanlar anlayamadım, sebep dini mi yoksa diş ve diş eti sağlığına olumsuz etkisi mi var alkolün? sonuçta içilen birşey değil ağız gargarası bu ürün,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 14 Ağustos 2013; 10:26:26 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.