Şimdi Ara

15 Ağustos...A 101'de müthiş indirimler var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ben dun listerine ikili paketten buldum vealdim, ustunde alkol icermez yaziyor bilginize merak eden varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hardday

Jillette ile sert sakalı olan haftada 5 gün traş olan bir bıçağı 1 hafta kullanilir .n Bir bıçağı 2 ay kullanan arkadaşların ya sakali seyrek yada cenesinde bir kaç tel var . Sert sakalin ne olduğunu olan bilir . 12 ay gidecek yani haftada 5 gün traş olana . Mach 3 ü 6 ay kullanır artık . 4 bicakla 2 yılı devirir .

Hocam, ne kadar da haklısın. Arkadaşım bir permatikle 3 ay traş oluyor ben haftada 1 mach 3 ü hallediyorum. Asıl şu sakalları yumuşatma ürünü çıkarsalar
  • listerine kullanımı için çalkalayın ve tükürün diyor.. ancak tükürdükten sonra ağız su ile tekrar tekrar çalkalanmayacak mı daha etkili olması için?tecrübeli arkadaşlar yazabilirse en azından aldığımız ürünü usulüne uygun kullanmış olalım.

Orijinalden alıntı: ramanujman

quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

Sadece Dİmes Üzüm Suyu uygun geldi. İçen var mı?

tek içtiğim meyve suyu bu tadı çok iyi ama fiyatı 700 ml ambalaj olduğundan pahallı dikkat edin. ben litresini Ankarad agross marketlerden 2,75 tl ye alıyorum.

Çok severek tükettiğim bir içecek.Fiyatına çok dikkat etmeden almıştım.Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

listerine kullanımı için çalkalayın ve tükürün diyor.. ancak tükürdükten sonra ağız su ile tekrar tekrar çalkalanmayacak mı daha etkili olması için?tecrübeli arkadaşlar yazabilirse en azından aldığımız ürünü usulüne uygun kullanmış olalım.

Elbette. Diş fırçaladıktan sonra da ağzınızı suyla çalkalamamanız gerekiyor, sadece tükürün. Böylece etken maddenin etkisini azaltmamış oluyorsunuz.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.