Şimdi Ara

15-20 liraya kızartmalık kırmızı et önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı et piyasası hakkında hiç fikrim yok, sadece doyacağım miktarda almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum, zorlarsak 25 liraya kadar çıkarım ama tek öğüne 25 vermek de biraz pahalıya gelir önerinizi bekliyorum kasaptan alacağım şimdi rezil olmayayım orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bıftek alabilirsin. 5 tl ye bile güzel bir büyüklükte oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım kilo kuşbaşı al

• quote:

Orijinalden alıntı: No VI

Bıftek alabilirsin. 5 tl ye bile güzel bir büyüklükte oluyor.

Biftek mantıklı, sınava az kaldığı için beynime biraz protein gitsin dedim. 15-20 liralık kızartmalık biftekler oluyor yani? Kasaba bunu terbiye etmesini mi söyleyeceğim ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: No VI

Bıftek alabilirsin. 5 tl ye bile güzel bir büyüklükte oluyor.

Biftek mantıklı, sınava az kaldığı için beynime biraz protein gitsin dedim. 15-20 liralık kızartmalık biftekler oluyor yani? Kasaba bunu terbiye etmesini mi söyleyeceğim ne yapmalıyım?

Marinesini istersen sen yaparsın. İstediğin fiyatta söylersin ona göre biftek ayarlar zaten.

Senin için en uygunu şalgam suyuyla olan.

https://www.google.com.tr/amp/s/onedio.com/amp-haber/564230 marine için.

Şu.bilgilerede dikkat et:
    https://www.usengecsef.com/2013/10/turk-agz-tadna-yonelik-3-farkl-krmz-et.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No VI -- 6 Haziran 2017; 14:9:1 >

• fırsat varken bi kaç lokma al ye kardeşim, her an ete de toki vergisi gelebilir
  • Hazır dondurulmuş köfte öneririm, marketlerde yarım kilosu yaklaşık 20 lira civarına bulabilirsin. O da 3 öğün yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dövülmemiş bonfile tavsiye ederim

tavuk alırsanda kelebek

• koç t.sagi
  • kasaptan ciger

• 2. Bir şeriat sucuğu vakası

• B.k var gibi herkes istanbula göç etti hayvancılık bitti. Şimdi eti dilimle hesap eder olduk.

• souljah77 kullanıcısına yanıt
    Hocam kahkaha attırdınız

• 20 liralık kızartmalık kuzu eti iste.

hem kızartmalık olan yerinden verir sana kasap hem de ona göre keser verir.
  • At eti en iyisi kilosu 10-15 liraya aldım

Hemde döneri.

• No VI kullanıcısına yanıt
    haklısın durduk yere tartışamaya gerek yok sen de kal sağlıcakla
  • Kardes bos vaktin varsa dogaya cik belki yaban geyigi felan avlarsin 15tl cebinde dursun ogrenci adama lazim olur

• sende benim gibi fakirsin belli.tavsiyeye geçmeden önce yukarda bir arkadaş doguda herkez et yiyor diyor.o arkadasa söylüyorum senin bahsettigin kişiler köydekilerdir.yada kendi hayvanları sürüsü olan insanlardır.şehirde tamam kaçak yapan oluyor ama emin ol haftada 1 et yemeyenler var.yeselerse tavuk.kırmızı et anca ayda bir.kimse bilip bilmeden birşey konuşmasın

ben gidip kasaptan 8 liraya 1 kilo tavuk eti alıyorum.her gün 2 tabak çıkacak şekilde pirinç yapıyorum.1 tabak ögle 1 tabak aksam.ve bu 8 liralık 1 kilo eti günde 250 gram olacak sekilde yani 4 gün tüketebilecegim şekilde esit parcaya bölüyorum.2 kasık pilava kücük parmagın bir bölmesi kadar et ısırıgı alıyorm.böylece etin pilavlaverdigi lezzeti alabiliyorum.azda olsa bunada şükür.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    olm adam seni savunmuş zaten alüminyum , şu hale bak kimse et yiyemiyor manasında yazmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

olm adam seni savunmuş zaten alüminyum , şu hale bak kimse et yiyemiyor manasında yazmış .

Tamamdır sildim o zaman mesajımı, millet et bulamıyor senin derdine bak gibi bir üslupta söylediği için yanlış anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 6 Haziran 2017; 18:42:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.