Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün dgs ye girdim direksiyon sınavına girebilirmiyim acaba kursa rica etsek e sınıfı ehliyet için başvurmuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava girip geldik. Hoca geçersin bence dedi ama bakalım resmi sonuç açıklanmadan emin olamıyorum.

Bir kez stop ettirdik, o da hoca yüzünden oldu aslında. Ben belli bir yere kadar birinci viteste giderim diye plan yapmıştım. Arkadan hoca ikiye al dedi aldık neyse. Sonra bir yerde durmam gerekti kalkarken birinci vitese almayı unuttum. Sonucu biliyorsunuz Park yaparken park lambasını yakmayı unuttum. Bir de parktan çıkarken aynayı düzeltmedim. Onun dışında hatam yoktu. Çok erken bitirdiğim için bir yarım tur daha attım. Yine erken oldu bir çeyrek tur daha attım. Yine bitmedi arabayı kaldırdığım yere park ettim hala bir 5-10 dakikam vardı ama yeter artık dediler, bitirdik

• Ben parkuru görmeden giricem sinava. Komisyon veya hoca soyluyor mu surdan git sunu yap falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosnian90

Ben parkuru görmeden giricem sinava. Komisyon veya hoca soyluyor mu surdan git sunu yap falan

Hayır.

• Bosnian90 kullanıcısına yanıt
    Soylemiyor

• Feedbask kullanıcısına yanıt
    kurs 30 dk eğitim için 30 tl istiyor yani sadece parkuru görcem diye 30 tl boşa mı vermem gerek :(
  • Bende parkuru tamamladigim halde kalmisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Bende parkuru tamamladigim halde kalmisim

Hatan neymiş dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakann.

quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Bende parkuru tamamladigim halde kalmisim

Hatan neymiş dostum ?

Bugun pazar diye gitmedim hocam yarin kursa gidip soracam yazarim buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de simdi ciktim sinavdan. Parkuru bitirttiler. Bikac aksilik yasadim

1.yokusta kalkista stop etti araba. Klimadan olabilir kapat klimayi devam et dediler sikintisiz kalktim.
    2.parkurun bitis bolumunde baska kurs bizim diger kurs arabasinin arkasinaa park etmis com sacma bi yerde durmak zorunda kaldim. Bir de orda geri geri gel deyinceler teker surttu. Sonrasinda o heyecanla arabayi viteste unutmusum 1.2 cm ileri gitti. Hemen duzeltip kapadim kontagi

• Bana nereden gideceğimi söylediler. Tam olarak her şeyi söylüyorlar.
  • Bugün sınavdan yeni çıktım arkadaşlar çok heyecanlıyım, sınavı geçmeyi çok istiyorum. Sınavda komisyon çok anlayışlıydı. Nereye gideceğimi nereden döneceğimi nerede ne yapacağımı her şeyi söylediler bana sınav esnasında. Hatta bana yadımcı bile oldular. Arkadaki adam aynen şöyle ; "Gel gel gel! Ben görüyorum sen gel. Şimdi azıcık topla." felan diye baya yardımcı oldular hem park ederken hem de geri giderken. Sınavda bi kaç hata yaptım.

Hatalarım:

1- Bi yerde 2. vitese taksam mı takmasam mı diye kararsız kaldım, debriyaja bastım sonra takmamaya karar verdim ve debriyajdan ayağımı hızlı çektim araba sekti yerinde birazcık.
    2- Geri geri giderken dörtlü açmayı unuttum.
    3- Park yerinden çıkarken sağ aynayı düzeltmeyi unuttum geri geri gitme yerinde durduğumuz zaman düzelttim.

Onun haricinde genel olarak iyiydim. Rampada hiç sıkıntı yaşamadım. Arabayı kaldırırken gayet yumuşak bir şekilde kaldırdım ve frenlerim yumuşakdı. Debriyajdan ayağımı yavaş çektiğim için araba hiç vites değiştrirken sarsılmadı. Umarım geçerim. Akşama size sonucu yazarım.

• Bende şimdi çıktım sınavdan.Parkta korkuyordum sadece ama sagolsun arkadan hocam yardımcı oldu.Tam sag tam sol yap gibi.Komisyonda çok iyiydi,ne zaman çıkmam gerektiğini söylediler.Hatta geri viteste 25 metreyi tamamlamadan bitirttiler.Umarım geçmişimdir.Herkese geçmiş olsun :)
  • Bu sınavda puan sistemi yok mu hata yapınca direk arabadan indirebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Bu sınavda puan sistemi yok mu hata yapınca direk arabadan indirebilirler mi?

Ben sınavdayken bi kaç kişiyi direk indirdiler

• Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum ama komisyon konuşurken duydum; Normalde komisyon, adayın sınavı geçemediğini düşününce direk arabadan indirmesi gerekiyormuş ama eğer adayın ruh hali düzgün değilse ( çok sinirliyse, elleri titiyosa vb.) arabadan indirmeden parkuru tamamlatıyorlarmış ve hemen ardından dilekçe yazıyorarmış sınavı geçemedi diye.
  • hiç hata yapmadım gayet güzel sürdüm yalnız kendi kurs yerimin alanına park etmedim tekrardan çalıştırdıp parkettirdiler onun dışında baya iyyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevfik0

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Bu sınavda puan sistemi yok mu hata yapınca direk arabadan indirebilirler mi?

Ben sınavdayken bi kaç kişiyi direk indirdiler

Park ederken arabadaki herkesten farklı bir ses çıktı sonrada lastik çizgiye değdi diye indirtdi arabadan dılarıdaki müfettiş. Arabadaki adamlar çok güzel sürüyordum geçerdin dedi falan filanda sinirdem elim titredi. Park yaparken lastik değse nolur değmese nolur dubalara çarpmadıkça sorun yok bence. Üç dört tane müfettiş bozuntusu oturmuş gölgeden ahkam kesiyo.

• Sınavdan iki saat önce falan çıktım. Parkuru tamamladım. Şiir gibi sürdüm aracı fakat geri geri giderken ve parkta çok zorlandım. Özellikte parkta öndeki hoca düzeltsin mi yoksa indireyim mi diye sorarken ben yusuf yusuf oldum. Dışarıdaki bayan hoca düzeltsin dedi ileri geri gittim oldu dedi. Kılpayı sarı çizginin üstünde durdun dediler. Parktaki sıkıntıda bir önümdeki aracın park etmesini beklerken parkedemeyip hemen indirilmesi oldu. Benim özgüven tamamen bitti o sırada. Devam ettim hiçbir hata yapmadan tamamladım. Geçirdiler mi bilemem. Akşam öğreniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 26 Temmuz 2015; 16:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.