Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rampada araba çok bağırdı devir 50 ye gelmesi haricinde bi sıkıntı olmadı. Hoca geçtiğimi söyledi ama tereddütteyim. Akşama öğrenirim sonucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kursta fiat linea vardı. Dizel araba ya hakikaten sürmesi çok keyifliydi. Park olsun,yokuş kalkışı olsun gerçekten çok rahat yaptım. Kursa yazılacak arkadaşlara araçları araştırmalarını tavsiye ederim. Heyecan sakın yapmayın. Komisyona da diklenmeyin sakın. Yoksa bırakırlar. Efendi olun.Yola odaklanın. İnanın gerisi çok kolay.

Bu arada mahallemde park edemiyorum diyen arkadaşım inan bende nasıl park ederim bilmiyorum :D hatta 2 ay dalga konusu olurum diye düşünüyorum. Ama sıkma canını. Zamanla bizde yolların tozunu alan usta şoförlerden oluruz.
  • Kursta zaten sınavı geçmeye yönelik park etmeyi öğretiyorlar.Cidden bende iki araç arasına park ederken zorlanacağımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 26 Temmuz 2015; 17:44:39 >
  • Bugün ilk defa müfettiş oldum baya bi Kişiyi bıraktık
    Şartlar ciddi Zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınava girecek arkadaşlar Şu videoyu ve kanalın diğer videolarını izleyin.
  • bindim kaldırdım arabayı sohbet ede ede yürüdük gittik. yokuşta önümdeki kız arabayı baya kaydırdı bize çarpıyordu neredeyse arabadaki herkes tepki verdi ben de freni bıraktım saldım biraz arabayı sonra kavramayı yapıp bastım gaza kaydırmadan kaldırdım tek seferde aferin dediler. park alanında müfettiş falan yoktu. arka koltukta kurs hocam az daha gel diye diye yardımcı oldu. çıkarken öndeki dubaya çarpacaktı geri aldım neredeyse arka teker kaldırıma değecekti hemen durdurup çıktım park yerinden. ondan sonra da başlangıç yerine kadar gittim.

kontağı kapattıktan sonra arabayı viteste bırakmadım. onda da acele ettirdiler daha kontağı kapatmadan kimliği uzattılar. ne oluyor lan dedim kendi kendime hemen kapatıp indim. park yerinden çıkarken sağ aynayı düzeltmeyi unuttum. başka hata yapmadım.

ufak tefek hatalara bakmazlarsa geçmişimdir. bakalım sonuçlanınca yazarım.
  • Hoppa
     15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu

• Herşey çok iyi gidiyordu evimizin önündeki ışıkta durdum yanımdaki araç patinaj yapınca heyecanlandım anlamadan stop ettim. Müfettişler fln bayağı üzüldüler şaşırdılarda ama iş işten geçti kaldık. Diğer sınava kaldık

• Ve an itibariyle geçtiğimi öğrendim. Mahalleye park etmeyide öğrendiğim an usta şoförüm. Sınava gireceklere tavsiyem kesinlikle rahat olun ve sakin kalın. Soru sorduklarında kesinlikle yola bakarak cevap verin. Sinyalleri kesinlikle unutmayın ve sürekli park çalışın. Benim parkım o kadar iyi olmamasına rağmen şiir gibi sürdüğüm için geçtim. Park haricinde en ufak bir hata dahi yapmadım. Gerçi park da bana göre sorunsuzdu ama park konusunda çok titizler biraz zorluyorlar.

• Sürücü kursunu arıyorum açmıyorlar sonucu nasıl öğrenebilirim

• Mesaj geldi 10 gün sonra kurstan raporlarınızı alabilirsiniz diye ama hoca çarşamba ehliyeti alırsın demişti kafam karıştı.

• Ben geçmişim darısı size arkadaşlar bu arada parktan sonra sağ aynayı düzeltmeden çıktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçmişim. Kalanlara geçmiş olsun geçenlere tebrikler.

• Ben de geçmişim arkadaşlar. Geçenlere tebrikler kalanlar üzülmeyin bir sonraki sınavda kesin geçersiniz zaten çok zor değil.
  • rakiplerim bugün sınava girerken ben 15 ağustosta giricem daha 20 günüm var offf
  • Sınava bugün 15.30'da girdim ancak sürücü kursum geçip geçmediğim konusunda henüz bilgi vermedi.Aynı durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben direk geri parktan tırstım ne yalan söyleyim. bulunduğum bölgede başarı oranı yüksek diye özellikle müfettiş yollamışlar denetimler yaptırmışlar 5-6 ay önce. dubaların ordan başladık orda gördüm zaten adamı. hatta benim bineceğim araçtaki eleman geri geri park etti ama dubaya değdirdi hafiften kaldın dedi müfettiş.

sonra ben turladım geldim. şanstan orda yoktu. saat 17:10'du bıraktı gitti heralde yeter diye, uzaktan bakıyodu sanırım. çok bunaltıcı sıcak ve nem vardı çünkü. arabadaki gözetmen sağ camı aç ben seni 2 hamlede direk sokarım dubaların arasına dedi. gözetmenlerle kurs hocası yardımcı oldu. kendimde giriyodum ama 3 hamlede girmeyi öğretmişlerdi. müfettişin dikkatini çekme dediler 2 hamlede soktular içeri. tamam geçtin dedi indi yanımdaki gözetmen.

kurs yarın arayıp kesin sonucu öğrenirsin dedi. yalnız bizim kurs dosyalar 3 ağustos'ta hazır olur dedi. benim bildiğim yazılı sınavdan önce bütün dosyanız hazır oluyor ve meb tarafından görevlendirenler inceliyor bunu. eksik varsa zaten yazılı sınava giremiyorsunuz. direksiyon sınavının geçti belgesi 8 günde mi eklenir dosyaya. araba alacam bunların dosyayı hazırlamasını bekliyoz.

• Arkadaşlar bu direksiyon sınavı yazılı sınavdan bir ay kadar sonra mı oluyor her zaman ?
  • Bosnian90 kullanıcısına yanıt
    Calisan kisilerden birinden ogrenebilirsin ..

• Geçmişim beyler darısı başınıza :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.