Daha önce de konu açmış ancak almaktan vazgeçmiştim. 15.000 kadar bütçem var. Kendime bir araç almak istiyorum. Öğrenciyim. Çirkin bir araç almak istemiyorum. Ayrıca masraf çıkarmaması rahatlıkla kullanmak en önemlisi.
Sanırım dizelden ziyade Benzin+LPG kullanan bir araç tercih etmem daha doğru olacak gibi. Dizel almak istememe rağmen herkes dizellerin masraflarından bahsediyor.
Aklımdaki modeller :
98-99-2000 Audi A3 2004-2005 Toyota Yaris 1.0 (yakıtı ve masrafsızlığı yüzünden düşünüyorum) 98-99-2000 Opel Vectra 2.0 CD 2000-2001 Volkswagen Polo 1.4TDI
gibi seçenekler var. Honda araçlarını beğenmiyorum. Başka alternatif bulamadım açıkçası bu paraya. Şık ve kullanırken zevk alacağım bir araç olsun istiyorum. Audi A3 lere ne dersiniz? Mesela 99 model 140.000 binde 1.6 Audi A3 alınır mı? Veya tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir?
Saygılar.
marea hlx bak istersen ben bakarmıydım bakmazdım ama belki sen bakarsın
renault laguna bakabilirsin safrane bakabilirsin 260 SE bakabilirsin w126 Opel Omega bakabilirsin
Hocam yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Marea , Laguna , Safrane düşünmüyorum. Opel Omegalar çok masraflı arabalar hem yakıt olarak hem hastalandığı zaman beni üzer. Mercedes için ise yaşım çok genç :)
Başka yokmu fikri olan?
Öğrenci için o yaşlardaki araba tavsiyesinde bulunmam gerekirse öncelikle Japon tavsiye ederim.Honda Civic,Toyota Corolla ardından Focus;B segmenti düşünülürse Fiesta tavsiye ederim.Bu arabalar hem sorunsuz,hem kaza bela olduğunda kolay ve ucuz toparlanabilecek hem de parçaları ucuz araçlar.Fazla uçmamanı tavsiye ederim.A3 çok güzel araba ama işin içindeki risk farktörünü düşünerek karar vermen mantıklı.Az sabret,işe kavuşunca istediğini alırsın.Diğerlerinin yakıtından,parçasından,sorun çıkarabilirliğinden bahsetmiyorum bile..
Fiat Palio 1.2 16V,bütçeyi biraz daha arttırabilir ve temizini bulabilirseniz Seat Toledo 1.6 Signo ya da Skoda Fabia 1.4 Comfort
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Öğrenci için o yaşlardaki araba tavsiyesinde bulunmam gerekirse öncelikle Japon tavsiye ederim.Honda Civic,Toyota Corolla ardından Focus;B segmenti düşünülürse Fiesta tavsiye ederim.Bu arabalar hem sorunsuz,hem kaza bela olduğunda kolay ve ucuz toparlanabilecek hem de parçaları ucuz araçlar.Fazla uçmamanı tavsiye ederim.A3 çok güzel araba ama işin içindeki risk farktörünü düşünerek karar vermen mantıklı.Az sabret,işe kavuşunca istediğini alırsın.Diğerlerinin yakıtından,parçasından,sorun çıkarabilirliğinden bahsetmiyorum bile..
Japon bende bu yüzden düşünüyorum. Masrafsız ve sorunsuz. Toyota Yaris bu yüzden bakıyorum. Ford servisleri Fiesta'nın hiç te masrafsız olduğunu söylemiyorlar. Bu yüzden de Fiesta beni korkutuyor.
Eski Focus ve Toyota Corolla görünüm açısından eski arabalar. Honda zaten düşünmüyorum.
A3'e neden bu kadar kötü yaptınız anlayamadım. Volkswagen üretiyor , 1.6 vw motoru var motor yönünden pek sorun çıkacağını zannetmiyorum. Benzinli araç zaten LPG ile kullanılacak. Almış iken iyi bir araç almak istiyorum.
dahıatsu sirion al 2006 2007 model bulursun abs eps klima mp3 çalar 4 cam otomatik vs...
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Japon bende bu yüzden düşünüyorum. Masrafsız ve sorunsuz. Toyota Yaris bu yüzden bakıyorum. Ford servisleri Fiesta'nın hiç te masrafsız olduğunu söylemiyorlar. Bu yüzden de Fiesta beni korkutuyor.
Eski Focus ve Toyota Corolla görünüm açısından eski arabalar. Honda zaten düşünmüyorum.
A3'e neden bu kadar kötü yaptınız anlayamadım. Volkswagen üretiyor , 1.6 vw motoru var motor yönünden pek sorun çıkacağını zannetmiyorum. Benzinli araç zaten LPG ile kullanılacak. Almış iken iyi bir araç almak istiyorum.
Vallahi Fiesta konusunda neden öyle dediklerini anlayamadım.Taş gibi arabadır...A3 kötü değil,buram buram kalite kokan bir araç fakat motoru ve markasından dolayı parça fiyatları tercih edilesi değil.Sorunlu olmasa da bir Japon kadar sorunsuz araçlar değiller.A3'le kaza yaparsan toplarken çok sıkıntı çekersin bir Focus-Fiesta-Civic-Corolla'ya göre...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme