Bildirim
14k ile hangi mühendislik yazılabilir??(say)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
itü makina gelebilir, hayattan soğursun
itü elektrik gelir, bilemem
ytü makina kesin gelir, hayattan çok soğursun
ytü ehm kesin gelir, hayattan birazcık soğursun -
ne alaka sogursun vs bence gayet de guzel okunur itu makine ilk tercih yaz bence gelebilir belki benim de ilk itu olur da sonrasini ben koyamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüş bildirdiğiniz için teşekkürler :) -
Hocam peki itü makine yazıp havacılık alanında uzmanlaşabilir miyim ?? -
Evet yuksek lisans da yapilabilir ama ucak ya da havacilik uzay (aerospace) ing mezunu olmak size oncelik katar.
Hocam ilk hedefim zaten itü uzay ama 14k sıralamaya gelmeyeceği çok açık zaten geçen sene 13k ile kapatmış :( -
Gelebilir hocam artan kontenjanlar var benim gene zor da sizin olabirligi var 1-1.5k tip kontenjani artti illa ki etkiler umarim ucu bana da dokunur bu sistemden gibtir olur giderim
Umarım hocam ama pek sanmıyorum itü gibi bir okulda sıralamalar kolay kolay gerilemiyor maalesef.Sizlerinde hakkında hayırlısı olsun,her şey gönlünüzce olur umarım :) -
Beklediginiz siralama 5,2 k falan miydi sonuçlardan önce?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam geçen seneye göre 5.6-6.2k arası geliyordu ama 14k geldi maalesef :( -
Hayalin boun endüstri falan mıydı hocam ?
Hayalim kesin değildi hocam kendime 3 baraj belirlemiştim ilk 2k olursa odtü itü ceng ya da ee.2k-10k arası olursa itü uzay ya da odtü havacılık .10k-20k arası olursa artık ne olursa diyordum. -
Hayalim kesin değildi hocam kendime 3 baraj belirlemiştim ilk 2k olursa odtü itü ceng ya da ee.2k-10k arası olursa itü uzay ya da odtü havacılık .10k-20k arası olursa artık ne olursa diyordum. -
Anladım hocam en hayırlısı en mutlu olacağın neyse ona gidersin umarım.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler hocam umarım sizin de her şey gönlünüzce olur, hayatınızda başarılar :) -
Hacettepe Eem yaz hocam sizin sıralamaya en iyi bu gelir
ODTÜ Metalurji ve Malzeme ve Hacettepe EEM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
itü kontrol otomasyon
itü makine
itü elektrik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- üniversite okurken yks ye girilir mi
- notability fiyat
- açıköğretim psikoloji var mı
- 90 tyt 70 ayt kaç bin sayısal
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X