aslında bu sıralama civarlarında herhangi bir tıp makul geliyordu (yalova tıp gibi) ancak tıpın zorluğu ve 6 yıl sonunda yine ösym ile uğraşma derdi beni biraz soğuttu. tıp önerisi de alabilirim ancak şu anlık iyi üniversitelerden mühendislik istiyorum (odtü, itü, boğaziçi, ytü, türk-alman olabilir) acaba bölüm önerisiyle beraber bölümlerden de kısaca bahseder misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
say 20.8k ile neresi yazılır?

-
-
tıp yaz düşünme.
-
tıp yaz geç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dislik siralama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mühendislik yaz geç.
Türk-Alman üni konusu forumda vardı diye hatırlıyorum, özellikle hazırlık üzerine, araştır.
-
O sıralamaya odtü itüde iyi bir mühendislik gelmez
-
odtüde gıda mühendisliği geliyor bir de mühendislik yazarsam ytü gelir büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam top tier mühendisliklerin hiçbiri saydığınız ünilerde bu sıralama ile gelmez. Diğerlerinde ise cidden kendinizi parçalamanız gerekir ki mühendislik cidden ilgi alanınız değilse yapılacak bir meslek değil. O rekabetçilik içnide ilgi alanınız olmayan bir mühendisliğe gittiğinizde rekabet ortamında yok olursunuz. Ki ilgi alanınız olsa bile olabilirsiniz. İyi değerlendirmenizi tavsiye etmekteyim. Ve itü odtü boun ile yıldız arasında inanılmaz büyük bir fark olduğunu unutmayın.
-
Yıldız teknikte makine,kimya,elektrik,gemi,metalurji müh. bölümleri geliyor gibi anca bunlar he ben sana bişey daha diyim sıralaması yüksek bölümlerde daha fazla maaş almıyon ya da iş imkanıda daha fazla değil mühendislik genel sıkıntılı aklına yatan varsa yaz
-
doktor kadar kazanan bir mühendis olmak için, tıbba verdiğin emeğin çok daha fazlasını vermen lazım mühendislikte. zaten sıralamana göre düzgün bir mühendislik yok iyi okullarda.
düşünmeden tıp yaz geç. paran varsa bilkent, koç, sabancı burssuz mühendislik okunabilir anca. ama artık onların ücreti de harvard ile yarışıyor. neyse sen tıp yaz geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codewake -- 21 Temmuz 2025; 10:6:1 > -
Yildiz malzeme muh bir abimiz londrada asiri iyi bir yerde staj yapip daha sonra itu yuksegi yapip yine fordda asla memnun olmadığı bir maasa calisiyordu. Kendini teknoloji alanina atmisti yanlis bolumden yakiniyordu. Ben yine sansli kesimdeyim demisti cunku staji baya sans isi bulmus itu yuksegini de staji sayesinde yapmis. Ilgi alaka ve fırsat kovalama ve bence sansta asiri onemli muhendislikte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X