Şimdi Ara

300 Puanla Mühendislik Okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Bilgisayar ya da Yazılım Mühendisliği istiyorum. 300 puanla alan bazı üniversiteler var. Bazı sebeplerden dolayı ilk seneden girmem gerekiyor. 300 puanda yanılmıyorsam yaklaşık 110-120 k sıralama yapıyor. Bu üniversitelerde okunmaz mı ? Eğitimi nasıl gerçekten çok mu kötü ? (Celal Bayar Üniversitesi, Mersin Üniversitesi gibi bazı üniversiteler...)

Bir tavsiyeyi çok görmeyin lütfen rica ediyorum :)

Şunuda ızleyın belkı yardımcı olur

izlemedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 11 Şubat 2016; 22:14:25 >

Orijinalden alıntı: MarcApostoleanu

YGS çalışmıyorum hocam LYS çalışıyorum sadece. YGS denemeleri 250 civarı.

Videoyu ızle
    Vidyodan anladığım kadarıyla iyi üniversitelerde okumak iyi bir yerlere gelmek için daha ön planda mantıken. Ama bir yandanda kendini geliştirmek, dil öğrenmekte çok önemli faktörler. Üniversitelerdeki eğitimin üzerine kendimizde bir şeyler katmamız gerekiyor.

Orijinalden alıntı: MarcApostoleanu

Teşekkürler hocam izledim.
    Vidyodan anladığım kadarıyla iyi üniversitelerde okumak iyi bir yerlere gelmek için daha ön planda mantıken. Ama bir yandanda kendini geliştirmek, dil öğrenmekte çok önemli faktörler. Üniversitelerdeki eğitimin üzerine kendimizde bir şeyler katmamız gerekiyor.

evet hocam , eldekini işle ve geliştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Çocuklar muhendislik okumayın. Hem devlet hem de özelde her yer tıka basa muhendis doldu. Yeni muhendise ihtiyaç yok. Emekleriniz çöpe gider. Sağlık sektöründe bişey okuyun. 2 yıllık da olabilir.

Sağlık sektöründen nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmem hocam. Ben 8-9 yaşlarından beri hemşirelik, doktorluk gibi şeylere karşı antipatim var. Büyük konuşmak gibi olmasın fakat bedava verseler olmam o meslekleri. Tek amacım yazılım ya da bilgisayar mühendisliği. Pilotaj da düşünüyordum fakat 300 ü hedefleyen birinin pilotaj okuması imkansız sanırım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.