Şimdi Ara

1440x900 çözünürlük için ekran kartı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PSU almayı düşünüyorum 500W 80 plus
    Sizce 1440x900 çözünürlükte güncel oyunları high ayarlarda oynatacak hangi kartı almalıyım.Fazla para verip kartın özelliklerini kullanamayacağım bir kart almak istemiyorum.Bu sistemde bu çözünürlükte kullanılacak f/p ürünü hangisidir sizce.

• 2 gb ram ve 6850 alırsanız işiniz görülecektir yalnız o çözünürlükte işlemci daha çok önem kazanıyor biraz overclock yaparsanız güzel olur zaten psu alacakmışsınız iyi akşamlar

• HD 6850 tercih edebilirsiniz.
  • 6850 tercih etmeyi düşünüyorum.Bu aralar fiyatlar yüksek en iyisi beklemek.Peki ikinci el nasıl olur.Satan herkes OC yapmadım diyor ama kökü yalan.Hepside OC li kartlar.İkinci el kartların ömründe bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

6850 tercih etmeyi düşünüyorum.Bu aralar fiyatlar yüksek en iyisi beklemek.Peki ikinci el nasıl olur.Satan herkes OC yapmadım diyor ama kökü yalan.Hepside OC li kartlar.İkinci el kartların ömründe bir sorun olur mu?

Ömründe bir sorun olmaz, overclock yapmayan da var, yapan da. Sıfır almak her zaman iyidir.
  • Bende HD 5870'i 1440*900 çözünürlüğünde kullanıyorum imzamdaki sistemle, şuanlık memnunum tavsiye edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı :)
    23 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7000 serisi ne zaman çıkar acaba?
    Beklesekmi ne yapsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoBODY44 -- 1 Ocak 2012; 22:01:49 >
  • quote:

7000 serisi ne zaman çıkar acaba?
    Beklesekmi ne yapsak?

yeni seri kartları genelde üst seviye kullanıcılar bekler.Alt ve orta kesim için yeni seriyi beklemenin bir mantığı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Beklesekmi ne yapsak?

yeni seri kartları genelde üst seviye kullanıcılar bekler.Alt ve orta kesim için yeni seriyi beklemenin bir mantığı yoktur.

7750 veya 7770 olamazmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Nvidia tercih etmeni önerebilirim. bütçen yeterse GTX 560 düşünebilirsin. ikinci el yerine sıfır ürün almak her zaman daha iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Beklesekmi ne yapsak?

7750 veya 7770 olamazmı?

Anlatmak istediğim yeni seriyi üst seviye kullanıcılar bekler, çünkü amaçları daha fazla performans almaktır.Orta yada alt seviye kullanıcılar için fiyat/performans

oranı daima önemlidir ve genelde yeni seri kartların performansına göre eski serilerin fiyatları düşüşe geçtiğinden gene eski kartlar tercih sebebi olur

• Yeni kart çıkınca eskisini alırız o zaman
  • 7000 serisi kartların alabilinmesi için 1.5 sene geçmesi gerek daha 1.5 sene sonra 8000 serisi çıkar 7000 serisi kartlar 500 liraya ikinci elleri alınabilir belkide sıfırları 600 - 500 liraya satarlar belli olmaz.

7000 serisi 500 - 600 lirayken 6950 6970 ler felan 300 - 250 den satarlar diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.