Şimdi Ara

1415 Liraya Galaxy A20 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İphone 6 telefonum artık sizlere ömür. Pil iyice gitmişti zaten. Şuan home tuşu bozuldu ön kamera gitti ahize de gitti. Büyük ihtimal en az 350 lira masraf çıkar.

Telefonda oyun oynamam sadece dizi film instagram. Ekran amoled olduğu için a20 düşünüyorum fiyatta iyi düşmüş tek korkum ekranın hd olması. 1080 e 2340 lı bişey olsaydı iyiydi.

Bu paraya bu telefon alınırmı. m20 keşke amoled olsaydı

• Bütçeniz nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    max 1500
  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    distributor garantili j7 duo yu 1.449tlye dusunebilirsiniz hocam. centikli tasarim ve ekranda bulunan sanal tuslarla 19.5.9 gibi sacma ekran formatlari hem film hem de sosyal medya kullanimini bozuyor. J7 duo 5.5" 1280x720p 16:9 amoled ve ekranda olmayan tuslar sayesinde daha gelenekci ve kullanimi daha rahat olacaktir tahminim. performanslari benzer zaten a20 ile.

• 10 kat daha iyi alternatifler var, bence samsung un ucuz telefonlarından uzak dur xiaomi, honor ve meizu ları kontrol et hepsiburada da
  • Çin malı telefonlara bulaşma
    Samsung J8 kullanıyorum memnunum öneririm.

• ry4n kullanıcısına yanıt
    evet çin malindan uzak durmak lazim, ya ekran karti bozulacak ya da ki imei kayd problemi olcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ryzen 5 5600g alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penah000000

evet çin malindan uzak durmak lazim, ya ekran karti bozulacak ya da ki imei kayd problemi olcak
    Xiaomi en iyi mobil işlemci olan snapdragon işlemcileri kullanıyor. Samsung'un exynos işlemcilerinin bozulma ihtimali daha fazla. Resmi garantili ve güvenilir yerlerden alındıktan sonra imei sorunu diye bir şey söz konusu değil.

• Bence gayet güzel bu fiyata. Hatta 1325e de var ggde.. Kart puanla 1250e geliyor.. Amoled ve 4000mah pil var.. Yada 1400e note7alabilirsin ithalat cihaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturtan boğa kullanıcısına yanıt
    hayir yaniliyirsun aksine xiaomilerde anakart problemleri imei problemleri var xiaomi sitesinde gezindim bir arkadas resmiden aldigi mi 9 telefonuna durduk yerde sms geldiyini yazmis... sizin imei kopyalandi diye.. çok sıkıntılı durum ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    1325 de nerdedir tam anlamadim. 2-3 güne Samsuna geliyirum hemen alicam bi tane A20 kararim ciddi çünki

• quote:

Orijinalden alıntı: Penah000000

1325 de nerdedir tam anlamadim. 2-3 güne Samsuna geliyirum hemen alicam bi tane A20 kararim ciddi çünki
    Gg de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki Türkiyeden pasaportum olmadan telefon ala bilirmiyim pasaport um var da denizci pasaport ama

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    ithalat qarantili derken neyi kast etdiz

• bu qrup resmen ölmüs nerdesiz tek kaldim burda

• 1500 lira altı en mantıklı model A20 gibi duruyor. Bu fiyata A101 kısıtlı sayıda getiriyor. Samsung olduğu için mantıklı bir fiyat / performans oranı var bence.

• xiaomiyi bayağı kötülemişler bayağı
  • 150 lira daha koyup A40 almanı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.