Şimdi Ara

140 Bin km'de 2011 Focus (1.6 dizel) Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok anlamam bu işlerden.dizel motorlar için kafamı çevreden çok karıştırıyorlar. 100 bin geçmesin, sorun çıkartır, dizel aracın tamiri pahalı, motora bir şey olsa arabayı at çöpe v.s

şu ara bir arabaya müşteri olma niyetlisiyim. 140 bin de 1.6 dizel focus trend x modeli. beni en çok düşündüren de mevcut kilometresi. 140 binde araç. alıp en az 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum. yalnız bu km olayında kime sorsam çok diyor. yaklaşma diyor. alsan 4 5 sene kullansan 200 binlere gelir zor satarsın diyorlar. olumlu konuşan yok.

70 80 binde dizel bulmak ta zor. bulsan 55 60 binler ve üstü fiyat ı olur. bu aracı alırsam 48 bin verecem.

fikir verirseniz sevinirim.

• Hiç fikir verecek yok mu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Dizelin 150 binde bi turbo ve enjektör bakımı isteme durumu olabilir. Ne kadar tutar bilmiyorum ancak forumda okuduguma 4-5i buluyor anladığım kadarıyla. Cepte böyle hazır bir para varsa alınabilir. Hiç sorun çıkarmayada bilir 220 bine kadar aynı turboyla devam edenlerde var yok değil. Ancak cepte paranın hazır bulunması önemli diye düşünüyorum ben.
  • Hocam ikinci el ne alırsan al sorun çıkarabiliyor içine siniyorsa expertix yaptır yapıştır gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus 90 lık ise sorun yok 110 luklarda turbo sorunlu mk2 lerde onun dışında kaliteli yakıt ile sorun yaşamazsınız 200.000 km de satabilirsiniz fiyat biraz kırılabilir ama satılır hertürlü
  • Üç sene önce araba al sat yapan bir şahsiyetten fokus alacaktım km 80bin filandı. Arabada çok temiz durumdaydı. Sonra bu km sorgulama ya mesaj attım araba 200 bini çoktan geçmiş. Almadım tabi. Buda böyle bir animdir

• önceki aracım citroen C3 idi 2009 model di ben 2014 senesinde 145 binde aldım, alırken klasik siyah-mavi duman atması varmı diye baktım, yoktu demekki enjektörde ve motorda bariz bir hata yok dedim, turbo dan ses geliyormu ıslık çalma varmı diye baktım maşallah hiçbir ses yoktu, boya varmı diye baktım 2 parça boyalı idi, aracı aldım, 3.5 sene bindim ben alana kadar zincir değilmemişti, zincir değiştirdim ve normal bakımlarını yaptırdım hiçbir sorun çıkarmadı, eşim pert edene kadarda severek kullandığım bir araçtı.

2017 eylülünde şuan kullandığım aracı 165bin km iken aldım, alırken yine enjektör motor testi yaptım, birde dynoya soktum, hiçbir sıkıntı olmadığı için aldım. şuanda 190 binde dip gaz yaptığımda halen koltuğa yapıştırıyor, 180 e kadar hiç zorlanmadan çıkıyor (üstüde vardır ama korktuğum için basamadım, kadran 240)

tavsiyemşahin iyidir, wv kalitelidr, japondan şaşma, 100k lık araba alınmaz diyenlere fazla takılma, uygun fiyata sorunsuzsa al, yine uygun fiyata satarsın, tutupda piyasası 60k olan araco 48k ya alıp, sonra ötekiler 70k isterken sende 68k istersen satamasın ama 55k istersen satabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turbosu sorun çıkarır en fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet dogru bir yoldasin. Yalniz donanimi biraz düşük.

Volvo S40 falan yok mu ? Fiyatlarini bilmiyorum.

407 ve Citroen C5'de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 1 Eylül 2018; 20:18:10 >
  • Bu arkadaşların hangi yılda yaşıyor.100 bin muhabbetleri öleli çok oldu.Evet dizel masraflıdır.Ama benzinlide 0 masraf diye bişey yok.Km iyi 2011 7x 20 bin desen denk geliyor.Ama iyi kontrol ettir.Muayne öncesi km yi çekiyolar.Kozmetiğine bak arabanın direksiyon vites koltuklar bagaj ne kadar haşat olmuş bunları incele.Araç sözde güzel görmeden kimse biiey diyemez burdan.100 bin iyidir.Ama 140 binde kötü değil.200 bindeki aracıda satarsın.Hiç merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.