Şimdi Ara

14 yaşındayım ticarete nasıl atılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okula gitmek hiçbir işe yaramıyor hiç bir halt öğrendiğim yok ayrıca bide üstüne para veriyoruz babam okula para vermekten bana harçlık vermiyor bunu ona söylediğimde okumayıp tuvalet mi temizlicen diyor hayır baba diyorum kendi işimi kurucam ama sermaye lazım diyorum anlamıyor halbuki okul paralarını bana verse ben o parayla iş kursam zaten mezun olduğumdakinden daha fazla para kazanmazmıyım? ayrıca neler satabilirim sizce şimdiden bir piyasa araştırması yaptım bir kaç tedarikçiye gittim fiyat öğrendim nasıl 0 sermaye ile ticarete atılırım babamı nasıl ikna ederim?

okuldan nefret ediyorum okula gitmeme gerek yok çünkü bazı üniversite mezunu abilere bakıyorum benden daha salaklar

ayrıca azıcık çince ve rusça öğrenmeye çalışıyorum belki oralardan mal getirtirim fakat nasıl kaçak olarak sokarım ülkeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 21 Mayıs 2015; 9:41:53 >

• Simit sat, onurlu yaşa.
  • Ajdarda ünili ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaşın kaçta çinden filan mal kaçırcaksın yavrum benim
  • Ticarete atılamazsın bu yaşında sadece kendini geliştirebilirsin kardeşim. Ticaret yapan adamların yanında olmaya çalış, gör ortamı. Çalışabiliyorsan da çalışmanı öneririm, gençsin sana çok şey katar ama bu yaşındayken seni ticari anlamda kimse kaale bile almaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Ticarete atılamazsın bu yaşında sadece kendini geliştirebilirsin kardeşim. Ticaret yapan adamların yanında olmaya çalış, gör ortamı. Çalışabiliyorsan da çalışmanı öneririm, gençsin sana çok şey katar ama bu yaşındayken seni ticari anlamda kimse kaale bile almaz..

büsürü ticaret yapan akrabalarımız var bitanesi beni rusyaya çağırıyor gel işi öğreteyim diyor babam izin vermiyor
  • Monopoly oyunu ile atilirsin anca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @deadmau5. 'a katılıyorum. Direkt bu işe atlamak yerine, bu işi yapanları önce gözlemle. Farklı insanların doğru olduğunu düşündüğün özelliklerini al.
  • Kardeşim, bana not ortalamanı söyler misin?
  • 14 yaşındaki çocuk okumak gereksiz iş kuracağım diyor.Sonra ülke gelişmiyor buradan gitmem lazım diyorsunuz

• okulunu oku da yol yordam öğren nasıl kaçak getiririm diye uğraşacağına bu işe hakim ol
  • EmileGaillard kullanıcısına yanıt
    Lan bu veletle tartışmışım bide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.