Şimdi Ara

🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.377
Cevap
106
Favori
843.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
103 oy
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki

🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 21.04.2024)
Giriş
  • vataaaan milleeeet bekaaaa 🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 

aynen kardeşim aynen

🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU]
    🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU]23 DERECEtwitter
    “Merkez Bankası'nın son 8 haftadaki altın satışı 100 tonu aştı, bankanın brüt altın rezervi 8 haftada 115,9 ton azaldı.”
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1654115551239868418

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• Zort.

🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU]ibrahim Haskoloğlutwitter
    “AK Parti Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu: (Medyascope) Devlet sürekli Öcalan ile görüşüyor. Öcalan, Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne katkı sağlamak istiyorsa ve devlet de buna inanıyorsa, devlet bu görüşmeleri sürdürür.”
    https://twitter.com/haskologlu/status/1654138670130028548

Şimdi Giresun'a gelmiş, fındığa 4 dolar verecekmiş. Bu güne kadar niye vermediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Acaba Türk vatandaşı olmayan başka bir millete mensup birisi çıkıp muhalefet için aynı çağrıda bulunsaydı malumların tepkisi ne olurdu?

Gerçi malumlara göre dış güç sadece ABD ve Avrupa...Araplar onlara göre dış güç değil..Hatta Suriyelilerin,Afganların,Pakistanlıların,Filistinlilerin vs Türkiye'de en az Türkler kadar hakları var...

https://twitter.com/karargah_haber/status/1654088610650419202

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Yıllardır yemediğim kızarmış piliçin fiyatına baktım. 120₺ yazıyordu, civciv kadar üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Mayıs 2023; 18:46:20 >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Soğan patates için değil ama ONS altın için kurban edebilir bu millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Mayıs 2023; 18:53:27 >
  • - CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu: "Muharrem İnce'ye kırgın değilim. Adaylıktan çekil çağrısında bulunmadım, onun iradesine müdahale etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum."

Sadullah Ergin CHP'nin adayı değil bunu bildiği halde kasıtlı olarak algı yapıyor ince Tarih seni yazacak Türk siyasi tarihine ''kara leke olarak'' geçmeye hazırmısın ince?

03 Nisan Pazartesi 2023  

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Ya bu adamın nasıl güzel bir kalbi var.Şu laflara bak yiycem ponçik dedemi

• Cumhurbaşkanım yine Yargı dağıtmış diye yorumladım 🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 

• Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Denizli'de miting yapıyor Muhteşem bir Kalabalık var Not: Çay ve Kek Dağıtılmıyor 🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 

🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU]Yurttaş TVyoutube
    CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş Denizli'de miting yapıyor. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #kemalkılıçdaroğlu #mansuryavaş #canlıyayın #denizli
    https://www.youtube.com/watch?v=OUJgTcEvJVY

o da bir şey mi?

Bay Kemal fındığa 4 dolar verecekmiş.Şimdiye kadar neden vermedin dedi.🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 

"Arap nüfusunu aldın Türkiye’ye boşalttın orayı (Suriye’nin kuzeyi) ve bu hale getirdin. Başlı başına bu konuda hesap vereceksin hesap!

Senden hesap soracağım, sen Türkiye’yi düşmanlarla çevirttin."

“Bu kadarı da olmaz! MHP Milletvekili Adayı İsmail Gümüş’ün, 2015’te yaşamını yitiren Yazar İsmail Gümüş’ün kitabını isim benzerliğinden yararlanarak kendi kitabı gibi yeniden bastırdığı, imza günleri düzenleyip Devlet Bahçeli'ye hediye ettiği ortaya çıktı. (BirGün)”
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1653990952669794311

Bu dogruysa fena.🇹🇷14 Mayıs 2023 Genel Seçim Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi [12.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU]☄️[ANA KONU] 

ya ben var ya öğrenciyken bunu haftada 3 gün body günlerinde ibrahim tatlıses style yiyordum. tabak çatal bıçak kullanmadan alüminyum folyoyu açıp ellerimle ilk insanlar gibi son derece ilkel bir şekilde yerdim.

bilmiyorum 1 paket sigara parası vardı ya da yoktu gibi geliyor..

“Mevzular Açık Mikrofon’da Ali Babacan’ın konuk olduğu yayında kendisine yönelttiğim sorular ve cevapları. • İlk Bölümde Çıkrıkçılar çarşısından Ali Babacan’a selam gönderen Hamit Gürdoğan’ın 2 Eylül 2016’da Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinde anlattıkları…”
    https://twitter.com/srkntnyldz/status/1653701022479532032?cxt=HHwWgIC-ma-UkPMtAAAA

Aslında TT sorusu soruldu Ali Babacan soruya dodge atıp sıyrıldı denilebilir .Serkan devamında neden uzatmadığını yazıyor.Onun haricinde yazdıklarınıza katılıyorum.

Size gelen cevaplarda Mansur yok şöyle yok böyle gibi safsatalar var.İYİP yaptığı çoğunluğun Kürt ve sol kesim olan araştırmada Mansur oy aldığı çıkıyordu.CHP nin paralı anketörü bile Mansur u önde gösteriyordu.

Ayrıca son zamanlarda iyice artan kutuplaşma ve politikliğin sebebi ekonomik.Demokrasi,adalet ,eşitlik veya çok renklilik hava civa durum böyle olunca seçime zayıf adayla giden muhalifet için bir itici güç kalmıyor çünkü herkes biliyorki ekonomi beş yılda uçup kaçmicak ana sorun devam edecek.

Benim öngörüm ise MV sayılarının ikinci turu belirleyeceği hangi taraf diğerini geçerse kazanacak bizim millet böyle durumlarda iyiye yada kötüye bakmıyor .

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.