Şimdi Ara

14 ayar altın yüzük ilginç hediye kutusu 89 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzük 1,6 gr geliyormuş. 14 ayar altın alışı 31 lira. 50 lira ediyor altın değeri. kutusu da hoş ve esprili. yüzlerce yorum var sayfada. herkes çok beğenmiş. iyi bir fırsat gibi. alıp gören oldu mu hiç.yorumlarınız neler
    http://www.hepsiburada.com/sultan-altun-gul-seklinde-14-ayar-altin-yuzuk/productdetails.aspx?categoryid=16017194&productid=eaksaltun5007

bu arada başka sitelerde de yaklaşık aynı fiyatlarda. bengenel olarak ir fırsat olarak düşündüm. altından anlayan rkadaşların yorumları da önmeli.

• ben de görmüştüm. nasıl bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok işime yarar..
  • yüzük çok hoş ve kibar. Emin olun pişman olmazsınız hediye olarak çok hoş bi sürpriz oluyor. üstelik ben aldigimda fiyatı daha fazlaydı şimdi birde indirime girmiş bu sıcak fırsatı kaçırmayın bence
  • "resimde görüldüğü gibi kalın değil çok narin ve ince yapılı günlük kullanıma uygun değil çok dikkatetmek gerekiyor fakat dizaynı mükemmel."

"Bu Yuzugu yorumlara guvenerek aldım ancak bekledıgımden kotu cıktı resme cok benzemıo ınce bır halkaya buyuk bır baslık oturtulmus gbı bsy pek begenmedım yandan gorunusu cok kaba ustten gorunusu guzel resımdekı gibi ama yandan goruntusu bence kaba."

Böyle yorumlar da var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Nisan 2010; 14:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déad

yüzük çok hoş ve kibar. Emin olun pişman olmazsınız hediye olarak çok hoş bi sürpriz oluyor. üstelik ben aldigimda fiyatı daha fazlaydı şimdi birde indirime girmiş bu sıcak fırsatı kaçırmayın bence

sizin aldığınız kişi beğenmişmiydi. nasıl bir tepki vermişti. bende hanıma anneler günü için alıcam da. sonra rezil olmayalım uyduruk bişiyse
  • Merhaba Arkadaşlar,

Konudan anlayan kişi olarak yorum yapmak isterim,

Ürün toplam da 1,6 gram ağırlıkta ki buna taş dahil.
    Kullanılan taşın hiç bir değeri yok bakmayın özel zircone taş dediğine.(Zircone taş labaratuarda yapılan iyi kesimli parlak yapay bir taşdır ve zamanla kararır)
    Altın olarak yaklaşık 1,1 grama tekabül eder.
    Bu özel kutuyu piyasasında en fazla 10 TL ye bulabilirsiniz (Normal fiyatı 5 TL dir de ben 10 Yazdım.O müthiş siyah kadifeler bile 1,5 TL)

79 TL eder ürünün değeri bunun ham altın değeri de 35 TL işçilik değeri 44 TL eder.

Bunlar ürünün maliyet kısmıdır.

Beğeni kısmına gelince;

Monyör olarak çok yüksek olduğundan kullanımı zordur.Giyilen elbiselere ve elin temas ettiği yerlerde takılma yapması fazlaca olasıdır.
    Ayrıca montöründeki gösteriş ne yazık ki kollarında yoktur.Resimdeki gibi ince kollar üzerinde heybetli bir montör.Bayanların pek zevkine hitap etmez.
    Bir arkadaş anneler günü hediyesi demiş; Eğer alacağınız kişi 25 Yaş altı ise ve her gün kullanmayı düşünmüyorsa bu yüzük uygundur.

Sonuç olarak,

Fiyat kısmında herhangi bir kuyumcudan da rahatlıkla alınacak fiyat oranında.
    Görüntü olarak üstten bakıldığında şık ve azametli olarak görünse de zayıf bir üründür (Netice de 1,6 gram ve hiç yandan çekilmiş resme dikkatli bakalım)
    Yaşı genç bayanlara alacaklar için uygun olabilir.
    Kutunun esprisi işi cazibeli hale getiriyor ama bu kutudan çıkacak ürün beklentisine bencehitap etmiyor.
    Kullanılan taş pırlanta değil bayanlarla sorun yaşayabilirsiniz.
    Kullanımı zor,takılma ve taş düşmesi yaşanma olasılığı yüksek bir ürün.

• mavicili, bravo tek yorumda herkesin anlayabileceği şekilde yazmışsın.

Bu arada kutusu iğrenç, ben yakından görmüştüm kuyumcunun birinde, çok uyduruk. Sakın öyle hanıma falan alayım demeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bravo, gerçekten güzel bir yorum olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: mavicili

Merhaba Arkadaşlar,

Konudan anlayan kişi olarak yorum yapmak isterim,

Ürün toplam da 1,6 gram ağırlıkta ki buna taş dahil.
    Kullanılan taşın hiç bir değeri yok bakmayın özel zircone taş dediğine.(Zircone taş labaratuarda yapılan iyi kesimli parlak yapay bir taşdır ve zamanla kararır)
    Altın olarak yaklaşık 1,1 grama tekabül eder.
    Bu özel kutuyu piyasasında en fazla 10 TL ye bulabilirsiniz (Normal fiyatı 5 TL dir de ben 10 Yazdım.O müthiş siyah kadifeler bile 1,5 TL)

79 TL eder ürünün değeri bunun ham altın değeri de 35 TL işçilik değeri 44 TL eder.

Bunlar ürünün maliyet kısmıdır.

Beğeni kısmına gelince;

Monyör olarak çok yüksek olduğundan kullanımı zordur.Giyilen elbiselere ve elin temas ettiği yerlerde takılma yapması fazlaca olasıdır.
    Ayrıca montöründeki gösteriş ne yazık ki kollarında yoktur.Resimdeki gibi ince kollar üzerinde heybetli bir montör.Bayanların pek zevkine hitap etmez.
    Bir arkadaş anneler günü hediyesi demiş; Eğer alacağınız kişi 25 Yaş altı ise ve her gün kullanmayı düşünmüyorsa bu yüzük uygundur.

Sonuç olarak,

Fiyat kısmında herhangi bir kuyumcudan da rahatlıkla alınacak fiyat oranında.
    Görüntü olarak üstten bakıldığında şık ve azametli olarak görünse de zayıf bir üründür (Netice de 1,6 gram ve hiç yandan çekilmiş resme dikkatli bakalım)
    Yaşı genç bayanlara alacaklar için uygun olabilir.
    Kutunun esprisi işi cazibeli hale getiriyor ama bu kutudan çıkacak ürün beklentisine bencehitap etmiyor.
    Kullanılan taş pırlanta değil bayanlarla sorun yaşayabilirsiniz.
    Kullanımı zor,takılma ve taş düşmesi yaşanma olasılığı yüksek bir ürün.

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Tebrikleriniz içinse teşekkürler...
  • hmm. yorumunuz için teşekkürler. ama sitede 1,6 gram altın 0,15 gram taş diyor. bu dediğiniz kutuyu kuyumculara sorsak bulabilirmiyiz diyrsunuz. hani eğer öyleyse gider kutuyu alır içine de düz<gün bi yüzük alır koyarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hmm. yorumunuz için teşekkürler. ama sitede 1,6 gram altın 0,15 gram taş diyor. bu dediğiniz kutuyu kuyumculara sorsak bulabilirmiyiz diyrsunuz. hani eğer öyleyse gider kutuyu alır içine de düz<gün bi yüzük alır koyarız

Kutuyu birçok kuyumcudan bulabilirsiniz ama en uygun fiyat ve alternatifli model tahtakale civarında bulursunuz.
    Taşın gramı için yazdığım değer üzerinden yaptığım hesaplama çok önemli değil.(ama dikkatiniz güzel)
    En fazla 5 - 10 TL fark ederki bu da altın maliyetinin firmaya maximum hesaplamasıdır.
    Bozdurmaya götürdüğünüzde size verecekleri fiyat benim yazdığım altın maliyeti rakamının da altında olacaktır.
    Unutmayın ki takı olarak aldığınız tüm ürünlerin bozumunda minimum %40 değer kaybı yaşarsınız.(22 ayar bilezikler vb hariç)
    Ama yine unutmayın ki alınabilecek en karlı hediyedir.Örneğin bir parfüm aldığınızda %100 değer kaybı yaşarsınız çünkü bir süre sonra biter
    Almak isteyenler,
    Bugün mahalle kuyumcularına gittiğinizde ve iyi pazarlık ettiğinizde işçilikli gramı 45 - 60 TL aralığında istediğiniz 14K yüzüğü alabilirsiniz.
    Hatta tavsiye, bozuma gelmiş yüzüklerden isterseniz daha da ucuza kapatabilirsiniz.

Sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım....

• çok teşekkürler. hocam birde birşey daha soracağım gerçek pırlantanın bozdurma değeri var mıdır. malum pırlantalar 1000 tlden aşağı pek değil. satmaya kalkışırsak pırlanta kısmı para ediyor mu altın gibi
  • vay vay vay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

çok teşekkürler. hocam birde birşey daha soracağım gerçek pırlantanın bozdurma değeri var mıdır. malum pırlantalar 1000 tlden aşağı pek değil. satmaya kalkışırsak pırlanta kısmı para ediyor mu altın gibi

Pırlanta çok daha karışık bir durum.Özellikle satın alırken dikkat etmemiz gereken değerler var ki tamamen fiyatını bunlar belirler.
    Büyüklük - Temizlik - Renk - Kesim bu değerlerin yüksekliğine göre taşınızın fiyatı belirlenir.
    1000 TL nin altında da idare eder pırlanta yüzük alabilirsiniz karamsar olmayın.
    Bir bilenle güvenilir yerden almanızı tavsiye ederim.
    Gözüyle pırlantayı ayırt edebileceğinizi düşünmemenizi öneririm.
    Ancak ne yazık ki bozdurma olayına girince; pırlanta da değer kaybı, taşsız altın ürüne göre daha fazladır.

• hastasıyım bu forumun kıçıma don alıcak olsam burada araştırırım mutlaka bilmediğim bişeyler çıkıyor. harikasınız yav .. valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

hastasıyım bu forumun kıçıma don alıcak olsam burada araştırırım mutlaka bilmediğim bişeyler çıkıyor. harikasınız yav .. valla..

Eğer kıçınıza alacağınız donda, altın ya da pırlanta düşünüyorsanız size de yardımcı olabilirim....sen de harikasın dostum..
  • hehehe yok daha o kadar param yok :)) %100 pamuklu olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavicili

quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

hastasıyım bu forumun kıçıma don alıcak olsam burada araştırırım mutlaka bilmediğim bişeyler çıkıyor. harikasınız yav .. valla..

Eğer kıçınıza alacağınız donda, altın ya da pırlanta düşünüyorsanız size de yardımcı olabilirim....sen de harikasın dostum..

yukarıdaki her iki mesajı da okuyunuz.
    9 yıldır bu forumdayım.
    ben de işte bu yüzden bu forumun hastasıyım !

not: yedikeresekiz'i de unutmamak lazım. adam hakiki sıcak fırsat !!!

• herkeze teşekkürler, sayenizde bu konudada bilgi sahibi oluyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.