Şimdi Ara

14-16 bin tl ye araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir araç almak istiyorum.bütçem 14-16 civarı. az yakan masraf çıkarmayan aile arabası olacak şekilde araç önerir misiniz? kilometresi tüplüyse 100-150bin civarı dizelse 100binden aşağıya olması iyi olur.

• bu paraya dizel biraz zor bulunur. hele 100 binden aşağı imkansıza yakın..
  • tüplü de olur hiç farketmez maksadım masraf çıkarmayan az yakan bişey olsun.2-3 sene binmeyi düsünüyorum.

• guncel
  • bütçe 19 bin liraya kadar çıktı.ilgi gösterirseniz sevinirim.
  • renault modus tavsiye ederim fiyatina gore donanimlari cok iyi ve temiz bulma ihtimalin yuksek. al satcilar ve rent ciler bulasmaz biniciye ozgu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 19 bine alacağınız en iyi araç LAGUNA dır.

• Bende 2005 accent admire var 1.3 lpgli yakitin dizelden farki yok tavsiye ederim ozellikle 1.6 motor daha iyi.tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 18 Haziran 2013; 20:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

19 bine alacağınız en iyi araç LAGUNA dır.

yakıtı nasıl lagunaların bide kaç modellere bakmam gerekiyor.
  • temiz lpgli marea liberty

• hadi arkadaşlar yaw yardımcı olun.ne alsak.eski model focus golf corolla felanmı yoksa clio symbolmü yoksa accentmi karar veremedm hiç 18-19 bine kadar zorlarım bütçeyi.az yakan masraf çıkarmayacak araba olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

temiz lpgli marea liberty

1

• 19 bin liraya kadar çıkmışsınız 2 3 bin daha koyun da megane 2 alın bari verdiğiniz paraya değsin
  • 1999 model civarı golf lere ne diyosunuz arkadaşlar ?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-1.4-101-hp-az-yakar-cok-kacar-kelimesi-bu-araca-soylenmis-129281173/detay

bu araba hakkında yorum alabilirmiyim. konfor yakıt parça durumu satılma durumu felan hakkında
  • Arkadaşım insanlar o kadar link koyuyor yardımcı olmaya çalışıyor bir cevap bile vermeyip dümdüz devam ediyorsun. Böyle forum kullanımı olmaz, millet senin kafandan geçenleri nereden bilsin.

@bysmtnc
  • Hocam 98 honda civic 1.6 İes otomatik vites var satıyorum sahibinden e bu gece ilan ekleyeceğim

km: 194000 eğer Honda yı biliyorsan bunun önemi yok 400-500 bine kadar motor kapağı açılmaz satarkende zorlanmazsın
    2 airbag - Abs - Tek değişen sol çamurluk - bazı parçalarda çizikten boya var - Geçen sene ufak bir sürtmeden dolayı tramerde çarpma gözüküyor- 4 cam otomatik - Lpg li. Kazasız Belasız ilgilenirsen Pm at resim atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2n2 -- 27 Haziran 2013; 20:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangalay

Arkadaşım insanlar o kadar link koyuyor yardımcı olmaya çalışıyor bir cevap bile vermeyip dümdüz devam ediyorsun. Böyle forum kullanımı olmaz, millet senin kafandan geçenleri nereden bilsin.

@bysmtnc

ilgilenmediklerime cvp vermiyorum.seni ilgilendirmez nasıl forum kullandığım.adam dümdüz link koymus ona bişey demiyosun ya o nolcak ? sahibinden para kriterlerini girip bakmayı bizde biliyoruz.ayrıntılı bilgiler istiyorum.şunu şu yüzden al bunu bu yüzden al diye.yorumu hoşuma gidenlere cvp veriyorum zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.