Şimdi Ara

13 Reasons Why (2017) | Netflix (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
14
Favori
21.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezon muhtemelen vasat olur. Asıl verilmek istenen mesaj verildi zaten. Bundan sonrası "kazanabildiğimiz kadar para kazanalım" mantığı.
  • Ne zamanmis 2. Sezon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon yerine 1.sezon bölümleri daha fazla olup herkese değinmeleri gerekirdi 2. sezon bu diziye olmaz uymaz.
  • En fazla mini bir Spin-off olabilirdi bence. 2. Sezon daha fazla para kazanalım demelerinden başka bir şey değil.

• Yorumlara katiliyorum ben de az once onu soyledim bu diziyi takip eden birisine

Bu cocuklarin kacis oykusu mu anlatilacak ?

1 bolum yayinlarlardi 1.5 saat herkese ne olup bitti anlatip gecerlerdi

Simdi 1 sezon ne uzatiyorsunuz

• 2. Sezonu nasil devam ettirebilirler ki Hannah dirilmediği sürece . Bence 2. Sezon olmamali zirvede kalmalı .

• izleyenlere önemli bir sorum olacak cevaplayan olursa minnettar olurum

spoiler sevmeyen ve heyecanın kaçmasından çoğu diziyi izlememişimdir bende daha diziyi izlemedim ama ufak birşey duydum bir tecavüz meselesi varmış ,( yani ana konunun bir kızın intihar etmesi olduğunu biliyorum ve dizinin bu intiharın sebebini araştırmak gizemini işleidğini biliyorum ) yani ben şimdi kız tecavüz meselesi yüzündenmi intihar etmiş öyleyse diziye başlkamayacağım tüm heyecanı kaçmış olacak çübkü ?
  • Arkadaşlar tavsiye ve cevaplarınız icin teşekkür ederim , dün ilk bölümü izledim , hoş bir diziye benziyor ilerledikçe yazarım konuya

Tekrardan saolun cevaplar için

• dizinin müzikleri,tarzı,havası aynı life is strange oyunu gibi beyler.Konusununda ortak noktaları var hatta intihar konusu oldun okuldaki değişik tipler olsun falan.

Diziyi beğenen bu oyunu da kesinlikle oynamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

izleyenlere önemli bir sorum olacak cevaplayan olursa minnettar olurum

spoiler sevmeyen ve heyecanın kaçmasından çoğu diziyi izlememişimdir bende daha diziyi izlemedim ama ufak birşey duydum bir tecavüz meselesi varmış ,( yani ana konunun bir kızın intihar etmesi olduğunu biliyorum ve dizinin bu intiharın sebebini araştırmak gizemini işleidğini biliyorum ) yani ben şimdi kız tecavüz meselesi yüzündenmi intihar etmiş öyleyse diziye başlkamayacağım tüm heyecanı kaçmış olacak çübkü ?

Tam olarak öyle değil 13 reasons why zaten dizinin ismi bir çok neden var o da bir neden sadece çok şey kaçırırsın izlemezsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

izleyenlere önemli bir sorum olacak cevaplayan olursa minnettar olurum

Tam olarak öyle değil 13 reasons why zaten dizinin ismi bir çok neden var o da bir neden sadece çok şey kaçırırsın izlemezsen.

peki hocam çok önemli dğeil o zaman izleyebilirim teşekkürler

• Diziyi 2 günde bitirdim ve diziye bayildim çok hoşuma gitti 2. sezonun da ne olacak ne işlenecek merak ediyorum sanki ilk çekilirken 1 sezonluk düşünülmüs gibi

• İlk sezon çok iyiydi. İkincisinin de iyi olacağını düşünüyorum.

Sonunu açık bırakmışlardı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kitabin yazarından onay alarak ilk sezonu pismanliklarla dolu clayin rüyası olarak gösterseler ve 2.sezon zaten 13 bölüm olucakmış Clay bu 13 bölümde 13 nedeni çözse ve Hannah hayatta olsa iyi olur biraz extrem hayal oldu ama.. Zaten 2.sezon için Kitabin yazarı Jay Asher yeni kitap cikartabilirmis veya yonetmenlerle 2.sezon için çalışıyor aslında buna benzer bişey olabilir. Hannah olmadan 2.sezonu çekemezler sonuçta bence?

• o değilde bu amerika'da ki liseler harbiden böyle mi veya buna yakın mı?

Yemin ediyorum orada yaşasam her gün en az 5 kişi öldürürdüm ne pislik insan lan bunlar.Bide dizide ki karakterler çok süt.Burada kızın ya da clay'in başına gelenlerin %10 u başıma gelse ortalığı dağıtırım bunlar hiç ses seda çıkarmıyor her şeye boyun eğiyorlar
  • Mobil sürümü suçlayın basmıştım çıkmamış şimdi yine denedim olmuyor . Ya cevirmek zorunda kaldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı gibi 13 bölümde bitmesi daha iyi olabilirdi. Tabii final muallakta kaldıysa o zaman yeni sezon olması da normaldir. Daha 5. bölümdeyim. Dizi gayet güzel gidiyor.
  • Aceba 2. sezonda intihar eden başka bir kişinin hikayesini anlatabilir mi ?
  • hannah herşey kamera şakasıydı diyip gelmediği sürece dizinin sürdürülebilirliği yok

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.