Şimdi Ara

13' mi 15' mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13" inç alıp cok küçük diye yakınan var mı??

15" alıp taşıması zor diyen var mı?

• valla kullanım amacına bağlı

bana 13" yeter ama senin kullanım amacın farklı ise 5kg da olsa işine yarayanı alman gerekir
  • ben 13 aldim bendan once15 ve15/4 kullandim ama 13 ekrandan cok memnunun
  • 13.3'' almak icin yeni aldıgıım notebook'umu tekrar satıyorum , cok agır gercektende genel olarak 15.4''

1 saat tasıdıktan sonra 1 ton gibi geliyor insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 4 Mart 2007; 13:37:40 >
  • walla ben 15.4" kullanıorum hatta küçük gelior...Fakat kullanım amacı gerçekten önemli sürekli yanında olacak ise 13" makuldur derim...Çünkü 13" ile 15.4" arasında neredeyse 1 kilo fark var.....

O yuzden ne için kullancağın çok önemli...

Birde pil kullanım süreside ekran büyüklüğne göre değiyor .. ne kadar büyük ekran o kdar kısa pil süresi
  • mac almayı düşünüyorum. dolayısıyla ağırlık da (180gr fark var) pil de (yarim saat fark var '6saat - 5.5 saat') sorun değil. sadece 15.4ün boyutlarından kaynaklanan bi tasima sorunum olurmu?....
  • laptopu sürekli taşıyan birinin eğer ihtiyacı yoksa 15 inç alması saçma bence, geçen yıl 15 inç hp kullanıyordum(2.95 kg) ve taşırken inanın ki bir süre sonra kolda kuvvet bırakmıyor, bu sene asus aldım 14 inç (2.35kg), görüntü alanında fark edilebilen bir küçülme olmamasına rağmen ağırlık 600 gram daha azaldı bu da uzun saatlerde baya fark ediyor. 13 inç daha da iyi olabilir ama altına da inmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    65 mi 75 mi?
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • almayı düşündüğüm 13 ve 15 inçlik bilgisayarlar arasında sadece 180gr fark var. dolayısıyla kesinlikle sorun değil...

sanırım 15 inç alcam=)
  • apple alacaksan zaten boşa soruyorsun tabiki 15,2 inc diye geçiyor onlarınki sanırım 15 inc olanı al

ben 17 ve de15,4 kullanmış biri olarak bu dönem çok yanımda taşıyacağım için sony vaio 13,3 inc lik premium serisini aldım 1,69 kg bakalım 10*15 güne gelcek inş. ozaman isteyene yorum yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.