Bildirim
13 aydır beraber olduğum kız gitti beyler. (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Nerede öyle köylü kızı oğlum söyleyin bana o köyü bizde gidip kız bulalım. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sana da 13 ün tersi kaldı.
Len olum sıkma canını. İkinizde Eskişehir'i yazın gelin yanıma Hatta açıköğretim yazın burda okuyun
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
Emo senin YGS-LYS sınavı ne oldu . Bu sene de mi Akhisar'dasın. Ha bir de saçı kestireceksen öyle 3 numara vurma hafif uzun olsun.
Yarın Akhisar'da son günüm. Liseyi bitirdik artık mezun oluyorum. Ygs oldu. Maalesef kötü bir puan aldım. Ygs 5'de 298 puan ile 225k sıralamam var. Durumlar böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Emrullah.
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
Emo senin YGS-LYS sınavı ne oldu . Bu sene de mi Akhisar'dasın. Ha bir de saçı kestireceksen öyle 3 numara vurma hafif uzun olsun.
Yarın Akhisar'da son günüm. Liseyi bitirdik artık mezun oluyorum. Ygs oldu. Maalesef kötü bir puan aldım. Ygs 5'de 298 puan ile 225k sıralamam var. Durumlar böyle.
Hacı sen benden de kötüymüşsün. Ben YGS 1-2 de 110 bin diye 1 hafta kendimi toplayamamıştım. İnşallah LYS de toparlarsın.
-
hort olacak ama merak ettim, güncel durum nedir
-
Merak ettim durum ne? :) Hayat nasıl gidiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X