Şimdi Ara

13.500 TL'ye Otomobil Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yakınıma araç arıyoruz. Mersin'de oturuyorlar ancak geçen gün Mersin'de galerilere baktığımda araçların durumunun pekte iyi olmadığını gördüm gerekirse İstanbul'dan alıp oraya da götürebiliriz.

EN FAZLA 14.000 TL olur, 14.250 TL olmaz.

Nakit parayla alacakları için böyle.

2001 model üstü arıyorlar, Klima şart, Hb/Sedan farketmez, Dizel/Benzinli farketmez, Direksiyon Hidrolik olmalı ve Abs olmalı.

Sattıkları araba 2001 Hyundai Accent 1.5 GLS idi.

Otomobil piyasası 2. eldede epey yükselmiş. Tabi enflasyonunda katkısı var.

2002 Corolla felan soruyorum 18.000'den aşağı göremiyorum.

2003 Golf'e 22.000 TL felan istediler ( Araç çok hor kullanılmasına rağmen adam bu parayı istiyordu ).

Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 3 Temmuz 2012; 19:49:01 >

• vectra b kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirei

vectra b kasa

18-20.000 TL'nin altında ağzını açan yok. Kafayı yiyeceğim gerçekten .

Birde ben bu Vectra'lara karşı biraz temkinliyim sorunlu olduklarını felan okumuştum. Şekilleri çok hoşuma gider tabi o ayrı mesele.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-vectra-dizel-uzay-kasa-8000-bin-pesinle-vade-olur-91611374/detay

Sizce şu aracı alsak başımıza işmi açmış oluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 3 Temmuz 2012; 20:25:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

vectra b kasa

Birde ben bu Vectra'lara karşı biraz temkinliyim sorunlu olduklarını felan okumuştum. Şekilleri çok hoşuma gider tabi o ayrı mesele.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-vectra-dizel-uzay-kasa-8000-bin-pesinle-vade-olur-91611374/detay

linkdeki araç dizel bakımı vs nasıl olur bilmiyorum zaten piyasadada dizel uzay kasa vectra çok az.
    ben size vectra dedim ama sonradan düşündüğümde bu araçları bende kullanmıştım yaşında vermiş olduğu bi yıpranma var temiz bulunmasa çok başınızı ağrıtır onu söyleyim. tavsiyem 2000 motor cd bakmanızdır.

mitsbshi carizmalara da bakabilirsin

• Golf alabilirseniz cok iyi olur fakat dediginiz gibi fiyatları yuksek. Ama o fiyatlarda alınası en iyi arac bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Marea.

• quote:

quote:

quote:

vectra b kasa

linkdeki araç dizel bakımı vs nasıl olur bilmiyorum zaten piyasadada dizel uzay kasa vectra çok az.
    ben size vectra dedim ama sonradan düşündüğümde bu araçları bende kullanmıştım yaşında vermiş olduğu bi yıpranma var temiz bulunmasa çok başınızı ağrıtır onu söyleyim. tavsiyem 2000 motor cd bakmanızdır.

mitsbshi carizmalara da bakabilirsin

Evet ama aracın şekli ve dizel olması çok cazip geldi. Aracı almadan expertiz yaptıracağız tabiki.

2000 Cd'ler iyi ama Lpg'siz binilmez, aslında ben Sıralı Sistem Lpg'leri çok seviyorum, ancak Lpg'li araç almaktan çekiniyorum çünkü montajın nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz.

İncelediğim 1-2 araçta gaz kokusu olması beni sinir etti açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brava bakın lxs donımlısına
  • Bu paralara Peugeot 306'da bulunuyor.

2 eski kasa ama genede iyi duruyor sizce alınırmı?
  • Vectra b kasa al 1.6 hem ekonomi hem konfor ama temiz olması sart

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Fiat Marea.

+77

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

Fiat Marea.

+77

-1977
    Onun yerine Carina, Corona, 626, proton, 406

• quote:

Orijinalden alıntı: custi

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

Fiat Marea.

+77

-1977
    Onun yerine Carina, Corona, 626, proton, 406

Hepsini anlarım da proton ne ya

• 99-2000 civarı opel corsa, birtek kronik hararet problemi var radyatör çatlağından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 4 Temmuz 2012; 1:42:08 >
  • 98 corolla 1,6 GLi special.
  • citröen c2 düşünülebilir. 1.4 dizel 13-15 bin arası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tollerance -- 4 Temmuz 2012; 2:20:33 >

• quote:

quote:

vectra b kasa

aman diyim uzak dur. benim arkadaş aldı. almadan onada dedim ki; "bunların mazot pompası kronik sorunlu başın ağrır" dinlemedi aldı. 2 ay sonra mazot pompası bozuldu. yetkili servis 5 bin tl dedi nette 2700 tlye buldum ama kendi 2000 tlye tamir ettirdi(yanlış duymadınız sadece tamir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 4 Temmuz 2012; 4:24:07 >

• b kasada dizele bulaşmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

quote:

vectra b kasa

aman diyim uzak dur. benim arkadaş aldı. almadan onada dedim ki; "bunların mazot pompası kronik sorunlu başın ağrır" dinlemedi aldı. 2 ay sonra mazot pompası bozuldu. yetkili servis 5 bin tl dedi nette 2700 tlye buldum ama kendi 2000 tlye tamir ettirdi(yanlış duymadınız sadece tamir)

ohaa 5bin lira nedir ya

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.