Şimdi Ara

[SATILDI] Zotac GeForce RTX 2060 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Zotac GeForce RTX 2060 6GB

Başlıkta yer alan ekran kartı satılıktır.

Kutusu mevcuttur. Ürünün garantisi sona ermiştir.

Evde iş odaklı kullanılan bilgisayarda takılı olarak oldukça az kullanılmıştır.

İstenilen fiyat X TL olup, Çanakkale'de elden teslim diğer illere havale/eft/fast akabinde alıcı ödemeli kargo ile gönderimi yapılacaktır.

Mesafeli alışverişler için dilerseniz referanslarıma göz atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Furmark testleri mevcut mu

• Cloamore kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef hazırda öyle bir testi yok elimde, kendi sistemimde de custom sıvı soğutma olduğu için sök tak çok zahmetli geldiğinden test almak için takmaya fırsatım olmadı.

Kart az kullanılan, bunun üzerine neredeyse hiç oyun oynanmayan bir bilgisayardan söküldü, thermal pad ve fan sağlığı açısından sorunu olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Içi hiç acildi mi? Sicaklik degerleri bilsek guzel olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • th3m4r1n3 T kullanıcısına yanıt

Kart tarafımca alınmıştır. Zotac kartlarda güvenlik etiketi görünmüyor , dolayısıyla açılmış - açılmamış konusunu bilemiyoruz ancak Gökhan ile daha önceden beri muhabbetimiz var , kart açılmış olsa bile ben yapmış olurdum ki öyle bir duruma girmedik dedi. Bu da benim için yeterliydi zaten. Kart genel olarak güzel , malzeme kalitesi vs buradayım diyor.. Ben kısaca bir fhd ( 1920 x 1080 2xmsaa ) furmark yaptım , 2 dakikayı geçtikten sonra 68 de sabitlendi gibi gördüm , artmadı. bu da kart için gayet başarılı bir değer. Gökhan'a tekrardan teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.