Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Inmarsat Isatphone 2 - Uydu Telefonu Satın Al 17 Nisan 2025 15:28 1 1 Inmarsat Isatphone 2 - Uydu Telefonu Başlıkta yer alan Inmarsat marka Isatphone 2 model uydu telefonu satılıktır.Ürün çalıştığım şirketin arazi çalışmalarında İSG önlemleri kapsamında temin edilmiştir. Sadece test amaçlı kullanılmıştır. Arazi aracında araç kitinden ayrılmamış haliyle arazi görmüş yıpranmış bir cihaz değil sıfırdan farksızdır.Çalıştığım şirketten satın aldım ihtiyacım olmayacağı için satışını yapıyorum.Üzerinde sim kart vardır ancak geçerliliği sona ermiştir. Tam fonksiyonel olarak kullanabilmek için sim kart temin edip takmanız gerekmektedir. Hiçbir kusuru yoktur. Kutusu ve faturası ve tüm aksesuarları eksiksiz olarak mevcuttur.İstediğim rakam 38500 TL'dir. Ankara'da elden teslim, diğer illere havale/eft/fast akabinde kargo ile gönderimini sağlayabilirim.Referanslarıma göz atabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 38500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Inmarsat Isatphone 2 - Uydu Telefonu EKWB - Quantum Kinetic FLT 240 D5 Pump-Res // Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1851 / 1700 / 115X-1200 Cooler Master Masterwatt Maker 1500 Watt 80+ Platinum PSU Logitech MK220 Kablosuz Klavye Mouse Set --- Corsair Katar Pro Kablolu Mouse