T

Er
26 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Ürün hakkında detaylı bilgi internette bulunmaktadır. Buraya satırlarca yazıp yormak istemem. Ekran kartının ikinci sahibiyim. Kart mining yapılmadı kendi arkadaşımdan paraya sıkıştığı için satın almıştım. Oda miningden falan anlayan uğraşacak biri değildir. Kendi bilgisayarımda GTA V yüksek ayarlada, witcher 3 orta ayarlarda, CSGO, lol, valorant gibi oyunları kasmadan oynayabiliyorum. Ürünün kutusu, faturası durmaktadır. Garantiside var. Garanti süresi 29.01.2024 bulunmaktadır. Neredeyse 1 sene daha garantisi vardır. Kendim temiz kullandım. İstenilen test yapılabilir. Resimlerde gerekli fotoğraflar test ve video bulunmaktadır. Fiyatta öldürmedikten sonra pazarlık vardır.

Fiyat : 2600

Selamun aleyküm arkadaşlar dün durduk yerde bişey yokken pc ekranıma görüntü gelmemeye başladı bios pilini falan çıkardım taktım kasayı temizledim olmadı bişey bi tamirciye götürdüm bana anakartın yanmış ve güç kaynağın değişmesi lazım dedi. bende yeni anakart alıcam pc özelliklerim şu şekilde;

İşlemci : pentium intel core e5200 2.50 ghz
RAM : 3 gb 2 tane ram var /Qimonda 64T256020EU2.5C2DDR2-800 (400 MHz),Kingston 1G-UDIMM DDR2-667 (333 MHz)
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9400 GT
Bağlantı : 8 mbps
İşletim Sistemi : windows 7 -32 bit
Anakart : MSI G31M3 V2 (MS-7529) (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

şimdilik bütçem 200 lira en fazla tekrar aynı anakartımı alsam yoksa 200 liraya kadar limitim var herhangi işlemcimde ekran kartımda sıkıntı yapmıcak bi üst model falan mı bi anakart alsam yardımcı olur musunuz neye göre anakart seçmeliyim sizinde varsa şu paraya en iyisi budur sisteminle uyumlu diye önereceğiniz yardımlarınızı rica ediyorum hepinizin fikri önemli benim için saygılar...

Konuyu yanlış yere açmışsam modlarım taşırsalar sevinirim..
Hakkında
Meslek: saglikadresim.com
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 565 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.