Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Ürünleri - EKWB Rad - Phanteks T30 Fan - Rakor ve Dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
12
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Custom Sıvı Soğutma Ürünleri - EKWB Rad - Phanteks T30 Fan - Rakor ve Dahası

Merhaba değerli forum kullanıcıları,

Aşağıda yer alan ürünleri satmaktayım. Sistemimden boşa çıkan ya da hiç kullanmadığım yeni ürünler yakında ilana eklenecek.

Çoklu alımlarda fiyatlarda ikram olur. 500 TL ve üzeri alımlarınızda kargo tarafıma aittir.

Ürün çokluğundan dolayı ilgilendiğiniz ürünün adını ve adetleri özel mesaj ile yazarsanız sevinirim.

Havale/eft/FAST akabinde tarafınıza kargo gönderimi sağlanır.

[*] EKWB EK-Quantum Surface S360 Radiator (1 Adet)

Ürünü 9 ay kadar önce conn'dan tedarik ettim. Ekran kartımı loop'tan çıkarmamla beraber boşa çıktı. Bu sebeple satmaktayım.

Düşük akış direnci ile çok iyi performans sunarken pompanıza da yük bindirmez.

Kozmetik ve fonksiyonel olarak hiçbir sorunu yoktur. Vidaları mevcuttur.

İstenilen fiyat 2700 TL'dir.

[*] Phanteks T30 (6 Adet Fan - 2 Adet 3’lü Paket)

Ürün tanıdığım aracılığıyla İsveç’ten satın alınmış ve getirilmiştir. Kusursuz ürünlerdir, radyatörde kullanılmış olup kasa fan vidası dahi yuvalarına takılıp deforme edilmemiştir.

Kutuları mevcuttur, kablo ve vidaları yanlarında verilecektir. Sadece 6'lı set şekilde satılıktır, adetli veya 3'lü almak için mesaj atmayınız.

6 Adet için istenilen fiyat pazarlıksız 3700 TL’dir.

[*] EK-Classic HDC 12 - Nickel (12mm Sert Boru Rakoru - 5 Adet Logolu + 12 Adet Logosuz)

Logolular 5'li olarak toplu; 375 TL'dir.

Logosuzlar 12 Adet toplu satılık; 900 TL'dir.

[*] EK-Classic HDC 12 - Black (12mm Sert Boru Rakoru - 19 Adet - Tamamı Logolu)

19 Adet toplu satılık 1425 TL'dir.

[*] EK-Quantum Torque Extender Static M-F 7mm - Nickel (2 Adet)

2 Adet toplu fiyat 220 TL'dir.

[*] EK-AF Angled 90° 2F - Nickel (4 Adet)

4 Adet toplu fiyat 360 TL'dir.

[*] EK-AF Pass-Through - Black (Geçiş Rakoru - 3 Adet)

Adet fiyatı 75 TL'dir.

[*] EK-AF Extender Rotary M-F 18mm - Nickel (1 Adet)

2 Adet satılmıştır, 1 Adet kaldı, fiyat 120 TL'dir.

[*] EK-AF Extender Rotary M-M 18mm - Nickel (3 Adet)

3 Adet toplu fiyat 360 TL'dir.

[*] Bitspower G 1/4" Rotary 45° - Silver Shiny M-F (2 Adet)

2 Adet toplu fiyat 250 TL'dir.

[*] Barrow G 1/4" 360° Rotary Offset 6mm - Silver (1 Adet)

Adet fiyatı 180 TL'dir.

[*] Barrow G 1/4" Rotary Anti Twist 13mm M-F Extender - Silver (1 Adet)

Adet fiyatı 120 TL'dir.

[*] TFC 10/13mm (ID/OD) Compression Fitting - Racing Black (2 Adet)

10/13mm yumuşak borular için sıkıştırmalı rakordur. Yalnızca drainlerde kullanılmış olup kusursuzlardır.

2 Adet toplu fiyat 120 TL'dir.

[*]FreezeMod F-F Inline Double Filter - Black (1 Adet)

Fiyat 250 TL'dir.

[*]EK-FC Terminal - Plexi (1 Adet)

Fiyat 250 TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Rgb çoğaltma dediğiniz ürün , asus armory create ile uyumlu çalışıyor mu , bilginiz var mıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt

Yazılımsal bir durum söz konusu değil, o açıdan bir uyumluluk problemi olacağını sanmıyorum.

Bu cihaz aracılığıyla bir çıkışınıza bağlayabileceğiniz argb cihaz sayısını 8'e çıkartabiliyorsunuz. Sizin cihazı bağladığınız çıkış (argb1 misalen) için Armoury Crate üzerinden yaptığınız efekt tüm fanlara uygulanacaktır. Tek tek ayar yapma gibi bir durum söz konusu değil Corsair ürünlerde olduğu gibi eğer merak ettiğiniz buysa.

Kumanda aracılığıyla kendi efektleri de var ancak ben hiç kullanmadım MB-Sync şeklinde kullanmıştım hala AURA SYNC uygulamasını kullanıyorum CRATE arayüzüne alışamamıştım.

Yine de incelemek isterseniz cihazın web sayfasına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Custom Sıvı Soğutma Ürünleri - EKWB Rad - Phanteks T30 Fan - Rakor ve Dahasıwww.msi.com
    MAG MAX ARGB| Gaming ARGB Controller | The Fan that Blew Minds Away
    https://www.msi.com/PC-Component/MAG-MAX-ARGB

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.