Şimdi Ara

12V 7AH AKÜ BİLGİSAYARA NASIL BAĞLANIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIMIN POWERİ ELEKTRİK GİT-GELLERİNDEN DOLAYI EN SONUNDA YANDI VE YENİSİNİ TAKTIM. HEPSİBURADA.COM ADRESİNDE BİR AKÜ GÖRDÜM. İŞTE LİNKİ:http://www.hepsiburada.com/topin-tp-12v-7-ah-kuru-tip-bakimsiz-aku/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd98310#tablnk

BURADAKİ YORUMU OKUDUM: eski bir FCM kesintisiz güç kaynağım vardı, 5 yıldır kullanıyorduk bi gün akü düşük sinyali vermeye başladı. firmasını aradım akülerinin bittiğini değiştirilmesi gerektiğini söylediler. içinden TOPİN 12V7ah aküler çıktı zaten 5 yıl ömürlüymüş aküler tam zamanında bozuldular.hiç tereddüt etmeden aynı modelden 7ah aldık ve taktık.fiyatıda ucuzlamış. Akünün bütün belgeleri var. alt kalite uzakdoğu aküleri ile kıyaslanamaz bence. TSE Belgesi bile var.

VE BABAMIN ALARM TAKARKEN KULLANDIĞI AKÜNÜN AYNISI OLDUĞUNU GÖRDÜM. YORUMA GÖRE BU AKÜ BİLGİSAYARA BAĞLANABİLİYOR. AMACIM ELEKTRİK KESİNTİSİ OLDUĞUNDA BİLGİSAYARIN KAPANMAMASI. VE BÖYLECE BİLGİSAYARIMI NORMAL OLARAK KAPATABİLİP HERHANGİ ELEKTRİK ARIZASINDAN KORUYACAĞIM. ACABA BUNU NASIL YAPARIM ARKADAŞLAR? NELER GEREKLİ? GEREKLİ OLANLARI TEMİN ETTİKTEN SONRA ANSIL BİR BAĞLANTI YAPMALIYIM? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
    BENDEKİ AKÜNÜN ÜZERİNDE YAZAN MODELİ : VİGOR NP 7-12 12V 7 AH KURU TİP BAKIMSIZ AKÜ

RESİMLERİNE DE BAKIP İNCELEYEBİLİRSİNİZ....

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

• Onların kesintisiz güç kaynağı varmış ve akülerini değiştirmişler.sen de bir tane kesintisiz güç kaynağı alıp kullanacaksın.
    akü bilgisayara doğrudan bağlanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloko

Onların kesintisiz güç kaynağı varmış ve akülerini değiştirmişler.sen de bir tane kesintisiz güç kaynağı alıp kullanacaksın.
    akü bilgisayara doğrudan bağlanmaz.

evet hocam senin de dediğin gibi ellerindeki ups'in aküsünü çıkarıp yenisini takmışlar. bende evde yatan ups'i arayıp çıkardım. ve bende öyle yaptım. resimde de görüldüğü gibi eski aküyü çıkarıp bendekini taktım. şu anda şarj oluyor. kullanmaya devem :)

12V 7AH AKÜ BİLGİSAYARA NASIL BAĞLANIR?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.