SBUde Hamidiye uluslararası tıp fakültesi 11kya varken Ceng yok. Evet SBU her ne kadar cemaat bağlantıları olsa da ve yönetiminde Kerem kınık da olsa tıp yani hem de İngilizce ve uluslararası. CENG tarafında ise TAU 6k Marmara 7kda kapatıyor sonrasında 20kda IUC var. Bu sıralamanın hakkıyla CENG okumak için ya Ankara ya da İzmir'e gitmek gerekiyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12k sıralamaya İstanbul'da devlet Tıp varken Ceng olmaması

-
-
Vay be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıralamalar çok karıştı gitti bilgisayarda, çok sinir bozucu ama sonuçta ben de tercih edenlerdenim
-
quote:
TAU 6k Marmara 7kda kapatıyor sonrasında 20kda IUC var. Bu sıralamanın hakkıyla CENG okumak için ya Ankara ya da İzmir'e gitmek gerekiyor.
Tau ve marmaranin siralamasini hak ettiğini kim söyledi
öhhh taü 6k marmara 7k mı olmuş
-
Bence olmamistir ya bizi trollediklerini düşünüyorum, su 40 lira kola olayi da ayni hesap
vay be degıl yuh be
-
Tam 12 bine burslu itü kktc bilgisayar var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben söylemedim
İstanbul mu o
kanka ben olsam ceng yazarım.
3-4 senelik cengciler 35-40 alıyor ortalama. remote çalışma olayı falan var, tıpçılar da aynı parayı kazanıyor ama bir sürü nöbet
bilgisayar>tıp> ara bilişim bölümleri(top okul) > diş hekimliği > endüstri,eem > ecza oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lisans istanbulda kıbrısta bina yok bu sene ve geçen sene girenler istanbulda okuyor şu an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o sıralamara tıp yazmayan kafasını taslara vurur........
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp 100k ya da geriler mühendislik candır çoğu yerde dolar üzerinden maaş alırsın şuan doktor kendini parçalasa 50k ancak alır nöbetiydi ameliyatıydı asosyal olcan yaşamıcan ne için 2.500dolar için şu gerçeği unutmayın özeli olsa tıp yazılır durum değişir, dişçiler mesela özellerde çalışarak aylık 100k yı bulabilir nöbette vaka derdi yok acili yok , mühendis bir sürü arkadaşım 8.000dolar maaş alıyor ama ilk 2000e girmişlerdi sınavda öyle düşün
kafası basan ilk 10.000 e girilip gidilecek en kötü bölüm tıptır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X