Şimdi Ara

129,99 TL mavi James Vintage Mavi Premium Comfort Jean Pantolon (25-30 Beden/28-34 Boy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 129,99 TL mavi James Vintage Mavi Premium Comfort Jean Pantolon (25-30 Beden/28-34 Boy)

https://www.mavi.com/james-vintage-mavi-premium-comfort-jean-pantolon/p/0042426212

159,99 TL mavi Milan Yırtıklı Açık Mavi Jean Pantolon

https://www.mavi.com/milan-yirtikli-acik-mavi-jean-pantolon/p/0081035483

159,99 TL mavi London Black Pro Açık Mavi Yırtıklı Jean Pantolon

https://www.mavi.com/london-black-pro-acik-mavi-yirtikli-jean-pantolon/p/000168-35484

159,99 TL mavi Martin Mavi Premium Vintage Jean Pantolon

https://www.mavi.com/martin-mavi-premium-vintage-jean-pantolon/p/0037828709

139,99 TL mavi Ada Vintage Jean Pantolon Kadın (23-32 Beden/27-31 Boy)

https://www.mavi.com/ada-vintage-jean-pantolon/p/1020519774

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tşk aldım 1 adet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 129,99 TL mavi James Vintage Mavi Premium Comfort Jean Pantolon (25-30 Beden/28-34 Boy)

Allah aşkına şu pantolonu kim giyer acaba ben çalışırken giymem şunu dahi bu öylesine yapılmış model düğmenin olduğu kemeri sıktığımız kısım nedir öyle o mesafe neden dar ?? Bütün mavi pantolonların kemer sıkma yerleri dar sağ ve sol cepler büyük ve geniş bu markanın hiç mi tasarımcısı yok ?

Bi pantolon beğenmiştim gittim mağazada buldum Black Pro serisinden skinny fit ulan beli bol kalçası dar her zaman 30 beden giyerim iğrenç bi kalıbı vardı Mavi markası kot alanında şişirilmiş bir balondur kesim ve kalıp olarak kot arayan Jack Jones a baksın.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt

Mavinin overrated olduğunu düşünüyorum ben de sizin gibi.

• Adam akıllı slim fit düz siyah kot için hangi markayı tavsiye edersiniz? Mavi de alıyorum Jack Jones da alıyorum o siyahlığı gidiyor tabiki biraz gidecek ama fermuar bölgesi kenarlardaki dikiş bölgeleri beyaz beyaz oluyor deli oluyorum.. Üstelik o kadar dikkatli yıkıyorum perwollle soğuk suda ters çevirip beyaz sirke döküp sıkma yapmadan yine de oluyor hiç bir şeyin kalitesi kalmamış

Dünya senin etrafında dönmüyor...

Adamlar her çeşit pantolon üretiyor, normal fit,slim fit,skinny fit,extra skinny vs.

Beğenirsen al, beğenmezsen kimsenin sana zorla bu pantolonu aldıracağını sanmıyorum.

Bak ben de giymem bunu mesela ama mavi jeans kesimlerini grnel olarak beğeniyorum. Hatta tek eleştirim çabuk deforme olması üzerine olur. Dizleri de çabuk çıkıyor esniyor. Kesimler güzel ama.

• Jake serisi olsa kapardım 1 tane oda dar ama abartı şekilde değil. Bunların bilekten pantolon girmiyor aşırı dar bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt

Koyu renk kot da illa ki solma oluyor ve güneş en büyük nedeni . Bugüne kadar mavi , Colins, us polo nun koyu renk kotlarını kullandım hepsinde günlük kullanım da bacak araları yırtıldı 6 ay 1 sene gibi bir sürede . 2 sene önce Hepsiburada dan ucuz diye bı Loft aldım. Günlük 4-5 km yürüyüşe başladım son bir senedir ve yürüyüşleri bu kotla yaptım yaz kış. Bacak arasında nokta deforme yok. Hala hayret ederim. Evet rengi biraz soldu ama çok belirgin değil ama bacak arasında yırtılmayı gectim en ufak beyazlama yok.

Madem anlamıyorsun bu işten, susacaksın. Boş yapmayacaksın.

• Hayatim boyunca spor tarzi giyerim fakat yirtik pantolona asla ama asla para vermem. Pacasi dar kota da para vermem boru paça olacak o merette en iyi mavi jeans yapıyor. Boru paça olduğu halde sekillilerden daha pahali oluyor ne hikmetse.

Likrali olduğu için bilgidin eşofman gibi yatıyorum da zirnik rahatsiz etmiyor.

Onceden lcw den de bir kac pant. Olurdu o zamanlar fena degildi eskiden neyse yazin disari çıktım resmen delirecektim 10 dakika içinde. Resmen yazin sicaginda Saman giymis gibiydim karton kutu da degil Saman o kadar rahatsiz ediciydi. Lcw den giyenin Allah yardimcisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 6 Şubat 2022; 18:7:41 >
  • aok1987 A kullanıcısına yanıt

Ne diyon bilader kafan mı iyi ?? Mavi markasının avukatı mısın ??

Bir şey yazıyorsam ki çoğu kişiye bilgi vermişimdir elektronik ve giyim konusunda kaç kişinin özelden mesajı vardır bana.

Amerikada Levi's la aynı fiyattan kot satıyorlarmış uyanıklar bedava verseler giymem o derece leş pantolonları var.

• mavideki ucuz dandik malları bunlar 30 40 lira ucuz normalden sadece

• Aynen öyle balon bi marka kaç sezondur ürün bakarım sweat kazak mont yelek tişörtte dahil abi bi tane güzel bir şey olmaz ya ?? Çalışdığı tasarımcılar rezalet basic üzerine ürün çıkarıyorlar basic mi kaldı yeni moda tamamen güzel tasarım ve dar kalıp olayına girdi.

an angony
    Herhalde beğenmiyorsan almazsın beğenirsen alırsın kişinin kendi tercihi eleştirim şu sen dünya markası değilsin olamazsında öyle bi ciron yok çalışanın yok mavi den jean alanlar dünyanın en iyi kotunu aldığını sanıyor bizim bu milletteki markacılık olayı ne zaman bitcek çözemedim ben.

Lee Cooper var mesela jean konusunda uzman üretim yeri TR de o markanında kalıpları kötü mesela onlineda gördüğün renk kesim tutmuyor şunu dicem iyi ve üzerine tam oturan kot pantolon bulmak cidden dert neyse benim eleştirim öylesine isteyen alır istemeyen almaz aga.

• U.s Polo kalıpları çok güzel ama 1 senede paçavra oluyor. Eskiden Bir kotu 10 sene giyer eskitemezdik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.