Şimdi Ara

12000YTLye TEMİZ 1998 ESKİ KASA OPEL ASTRA 1,6HB ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu renk 1998 temiz bir astra denk geldi.

ÖZELLİK:KLİMA-MERKEZİ KİLİT-SÜRÜCÜ YASTIĞI-ÇELİK JANT-BAKIMI YENİ YAPILMIŞ 4 LASTİK DEĞİŞMİŞ

12000ytlden aşağı düşmüyorlar.

sizce alınır mı?

SİYAH
     12000YTLye TEMİZ 1998 ESKİ KASA  OPEL ASTRA 1,6HB ALINIR MI?

OPEL ASTRA 1,6 GENEL ÖZELLİKLER
    0-100KM..........................11,5 SN
    YAKIT TÜKETİMİ..............6,5LT/100KM
    KONFOR..........................BAŞARILI-VİRAJLARDA DA İYİ SAYILIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Ağustos 2007; 16:40:56 >

• bence güzel araba fiyat fena değil ama resim de görünen araba gsi ve 2.0 motordur,ya resim yanlıs yada araba 1.6 değil zaten arkada yazıyor 2.0 motor oldugu ama örnek olarak koyduysan resmi bilemem tabi,

önceki arabam 97 astra gls idi,valla güzel arabaydı bende 1 ay önce falan sattım,direksiyonu hidroiktir ama biraz agırdır,eger sakin kullanırsan uzun yolda yakıt tüketimi cok cok iyidir sanırım 6,5 litr uzun yolda sehir dısı yakıt tüketimi olmalı,sehir içinde 10 civarı yakıyordu benim araba ortalama bunu 1 litre asagı cekmek yada 1 litre yukarı cıkarmakta mümkün sürüş stiline göre,ama gercekten güzel arabadır,birde arac gl mi gls mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 31 Temmuz 2007; 16:11:42 >

Orjinalden alıntı: johnny3254

bence güzel araba fiyat fena değil ama resim de görünen araba gsi ve 2.0 motordur,ya resim yanlıs yada araba 1.6 değil zaten arkada yazıyor 2.0 motor oldugu ama örnek olarak koyduysan resmi bilemem tabi,

önceki arabam 97 astra gls idi,valla güzel arabaydı bende 1 ay önce falan sattım,direksiyonu hidroiktir ama biraz agırdır,eger sakin kullanırsan uzun yolda yakıt tüketimi cok cok iyidir sanırım 6,5 litr uzun yolda sehir dısı yakıt tüketimi olmalı,sehir içinde 10 civarı yakıyordu benim araba ortalama bunu 1 litre asagı cekmek yada 1 litre yukarı cıkarmakta mümkün sürüş stiline göre,ama gercekten güzel arabadır,birde arac gl mi gls mi?

resim örnek olsun diye koydum hemen farketmişsin dostum.
    bende 98 1,6 astra sedan var aynı motor özelliğine sahip ve genelde şehir dışın gidişlerde 6-7 litre yakıyor.
    şehir içindede tasrruflu geldi bana tam deneme yapmadım

araç 1,6 gl dostum

1,6 gl ile 1,6 gls arasında fark nedir acaba
    arkadaş almayı düşünüyor valla bende çok memnunum aracımdan da arkadaş forumada soruver dedi

bilgilerinin sdevamını bekliyorum
    sağol saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Temmuz 2007; 16:27:12 >

• GLS DE TAMPONLAR VESAİRE GÖVDE RENGİDİR.
    SİS FARI VARDIR.
    ABS VARDIR
    YOLCU HAVA YASTIĞI VARDIR
    DAHA Bİ ÇOK SEY AMA AKLIMA ŞİMDİLİK BUNLAR GELİYOR.
    98 GLS TEMZİ BİR ARABA BULURSANIZ KESİNLİKLE KAÇIRMAYIN.
    İNANININ PİŞMAN OLMAZSINIZ.

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • sağol.
    peki boyut yani iç hacim farkı yoktur yani değil mi?
    bu arada gls fiyatları hemen hemen aynı nedenki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Temmuz 2007; 17:21:01 >
    sis farı gövde rengi tampon vesaire.

• hayır boyut hacim farkı falan kesinlikle yoktur,arkadasın dediği gibi sadece donanımsal farklar vardır bencede baktırın arabaya,temiz ise içinize siner ise alın,fiyatta bir miktar belki indirim yapabilir kesin alıcı olursanız bence bi deneyin

arac gercekten iyidir daha önce dediğim gibi bende 97 gls vardı 1 ay önce falan sattım,saglam tok bi aractır ve bence dizaynı hala biçok araca göre çok hoştur,gidişi güzeldir tedirgin etmez sakin kullandıgınız zaman(özellikle sehir dışı kullanımda) oldukça ekonomiktir.yalnız araç kaç km de sanırım yazmamıssın,onu sölersen fiyat konusunda daha sağlıklı fikirler alabilirsin,ama bence fiyat fena değil dediğim gibi kesin alıcı oldugunuz zaman bir miktar daha indirim yapar diye düşünüyorum,ama bulabilirseniz ve o kadar fiyat farkı yok ise kesinlikle gls alın, hayırlısı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 31 Temmuz 2007; 17:16:19 >
    mynet
    MYNET - Türkiye'nin lider - haber - oyun - spor - magazin - sinema - portalı
    http://otomobilci_x.sitemynet.com

• sis farı-tampon rengi kolayda abs-2.yastık önemli ama yaz başından beri araç arıyor arkadaş 206 alacaktı bunu görünce ona kaydı gls bekleyecek sabrı varsa bekle diyeceğim ama pek sabrı kalmadı sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

bak benim araba bu resimleri burada
    mynet
    MYNET - Türkiye'nin lider - haber - oyun - spor - magazin - sinema - portalı
    http://otomobilci_x.sitemynet.com

baktım hb arıyor o ama söylerim bakalım.
    sağolun bilgilendirmeler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Temmuz 2007; 17:22:31 >

• bide fikir versin diye yazıyorum.
    1 ay önce ben arabyı satmayı düşünmüştüm.
    13,500 yazmıştım.
    tabi çabuk vazgeçtim ama bu fiyattan rahat satabilirdim.
    benim araba 98 gls ve 81500 de. bütün bakımları yetkili serviste yapılmış. bir araba. ona göre kıyaslayın işte.

• 206 ya çok takıldı hala tereddütlü aslında ama parası sınırda 12 ytlyi geçemiyor o fiyatada 206 zor denk gelir.

birde forumlarda defalarca okuduğum kadarıyla 206 zayıf malzeme-virajda başarısız-uzun fren mesafesi gibi eksilere sahip.ama dizayna takılmış.bakalım ne yapacak arabaya bakmak için gitti bugün bursa oto-koop a oto galeride bir arkadaşıyla sonucu yazarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Temmuz 2007; 17:28:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Ağustos 2007; 16:48:18 >

neyse yukarad yazılmış gls ile gl arasındaki fark ama bizde 95 model vectra 2,0 gls tampon gövde renginde diil ve 95 model gl, gls, cd ler arasındaki farkları yazabilir mi bilen biri

• quote:

Orjinalden alıntı: gren

bu renk 1998 temiz bir astra denk geldi.

ÖZELLİK:KLİMA-MERKEZİ KİLİT-SÜRÜCÜ YASTIĞI-ÇELİK JANT-BAKIMI YENİ YAPILMIŞ 4 LASTİK DEĞİŞMİŞ

12000ytlden aşağı düşmüyorlar.

sizce alınır mı?

SİYAH

OPEL ASTRA 1,6 GENEL ÖZELLİKLER
    0-100KM..........................11,5 SN
    YAKIT TÜKETİMİ..............6,5LT/100KM
    KONFOR..........................BAŞARILI-VİRAJLARDA DA İYİ SAYILIR

iyi de bu araba gsi değilmi??
    nasıl 0-100 11.5 sn oluyor!!!

araba temizse 12 ye alınır motoru öenmli olan kasada az çok elbette boya wardır çizik nedeniyle diyolar ama çoğu yalan oluyor

temizse al bence

saygılar

• araç tek kapı ve arkasında 2.0 yazdığı için gsi mı diye sordum
  • 120.000 km araç
    sağol
    toksin örnek olarak koymuştum o resmi değiştiriyorum ilk mesajı
    aldığı arabayı koydum ilk mesaja
    quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

gren hayırlısı olsun o zaman bide bu gl nin kilometre kaç.

üstteki arkadaşın aldığı araç,alttaki de benim araç opel kardeşliği gibi olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Ağustos 2007; 16:47:57 >

• arkadasına hayırlı olsun ,ikinizde kazasız belasız kullanın araclarınızı ikiside çok güzel

Orjinalden alıntı: to_se

96 97 model vectra istemezmi arkadaşın aradığı fiyata bence vectra daha ii olurdu

neyse yukarad yazılmış gls ile gl arasındaki fark ama bizde 95 model vectra 2,0 gls tampon gövde renginde diil ve 95 model gl, gls, cd ler arasındaki farkları yazabilir mi bilen biri

hiç bilgisi olan yok mu bu konuda

Orjinalden alıntı: johnny3254

arkadasına hayırlı olsun ,ikinizde kazasız belasız kullanın araclarınızı ikiside çok güzel
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.