Herkese Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır otomobil arayışı içindeyim ve ne alacağıma karar veremiyorum. 120000 TL bütçe ile sorunsuz otomatik ne alınabilir? Benim için en önemlisi şanzımanın sorun çıkarmaması, tam otomatik olması. 5 ileri robotize vites deneyimim oldu fakat arızalarından ötürü memnun kalmadım. Performans kaygım yok, yakıt tercihim benzin, segment olarak B ya da C, 15 yaş civarı olabilir, şehir içinde kullanılacak. Siz değerli forum üyeleri benim yerimde olsaydınız hangi otomobili alırdınız? Yorum yapıp fikirlerini paylaşacaklara şimdiden teşekkürler. |
120000 TL bütçe ile sorunsuz otomatik ne alınabilir?

-
-
Honda jazz alınır, sanırım hem cvt hemde tam otomatik olarak var, ikiside problemsiz biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Sanırım hem cvt hem i-Shift / 6 Vites versiyonları var. i-Shift şanzımanlar iyi midir?
-
Pardon tam otomatik yokmuş, i-shift robotize şanzıman vites geçişleri sarsıntılı. Sorunsuz mu bilmiyorum ama herkes sorunsuz şanzıman diyor.quote:
Orijinalden alıntı: Yirmi dörtTeşekkürler. Sanırım hem cvt hem i-Shift / 6 Vites versiyonları var. i-Shift şanzımanlar iyi midir?
Ağırlıklı şehir içi kullanılacaksa ben olsam cvt tercih ederdim.
https://www.youtube.com/watch?v=MtUSocAH-0s&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 ay önce 2012 otomatik jazz ı 130 bin tl ye sattım araç 82 bin deydi sıkıntı falan yaşamadım hiç CVT vitesli Jazz tavsiye ederim..
İshift sanziman yoğun trafik te kullanılacaksa tavsiye etmem almışken cvt li olanı alın..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, bugünkü piyasa bakarsak çok uygun fiyata satmışsınız, hasar kaydı mı çoktu?
-
Araçta değişen bile yoktu birkaç parçada lokal boya vardı o kadar araç baya temizdi hanım in yeğeni aldı o yüzden biraz düşük verdim gittim yerine 2016 yeni kasa Jazz aldım yine..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Accent era, getz, elantra,rio,cerato,ceed,i30, hangisinin temizini bulursan onu al. Başka da arabaya bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler listeme ekledim, önerdiğiniz araçların hepsi aynı grubun otomobilleri, japonlardan daha mı fiyat performanslılar sizce?
-
E12 Corolla düşünebilirsiniz 4 ileri tam otomatik şanzıman mevcut tasarım olarakta hb olanı daha yakışıklı
quote:
Orijinalden alıntı: Yirmi dörtTeşekkürler listeme ekledim, önerdiğiniz araçların hepsi aynı grubun otomobilleri, japonlardan daha mı fiyat performanslılar sizce?
Japonların çoğu cvt kullanıyor ayrıca daha pahalı
Corolla listemde. Teşekkürler.
Accent blue benzinli otomatik nasıldır?
Accent blue çok hakim değilim ama sorunsuz bir şanzımana sahip diye biliyorum
Başka tavsiyesi olan var mı?
-
Pejo 206 eat4 olanlar var makayjli bulunabilirse sorunsuzdur sadece biraz fazla yakar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mazda 3 lere bak o fiyata o donanımda araç yok başka
-
O yaşlardaki Pejolar hakkında hep olumsuz yorumlar okudum. Hangi yıldan itibaren kullanılıyor bahsettiğiniz şanzıman?
-
Mazda 3 ve Mazda 2 ler hoşuma gidiyor fakat servis yedek parça düşündürüyor.
-
Attrage veya space star alternatif olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yüksek hızda araba titremesi
- kırmızı ışıkta sağa dönüş serbest mi
- dizel araç çok yakmaya başladı
- tiguan 2.0 tdi 4motion yorum
- sahibinden ilan başlığına ne yazılır
- aurus araba
- togg akıllı destek paketi nedir
- c3 aircross elektrikli
- xiaomi su7 ultra
- habaş otomotiv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X