Şimdi Ara

12000 mAh Powerbank LCD EKRAN taşınabilir şarj aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General mobile Discovery kullanıyorum ve bu ürünü getirteceğim :) (hızlı kargo ile) alacak olan varsa özel mesaj ile iletişime geçebilir...

8 Adet Şarj Başlığıda dahildir..

http://www.aliexpress.com/item/New-Power-Bank-LCD-External-12000mAh-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-for-iPhone-for-HTC/1311268810.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 11 Eylül 2013; 18:09:54 >

• copierbond64 kullanıcısına yanıt
    12000 mAh mi

kaça gelir acaba ?
  • rbyygt2 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum kardesim orda yazıyor fiyat 5 gün içinde teslim alma şartıyla alacam :)
  • rbyygt2 kullanıcısına yanıt
    link verdiğin kişi 15-20 GÜN KARGO SÜRESİ BULUNMAKTADIR yazmıs
  • gittigidiyorda 85 yazmıs birisi. bilmiyorum ama 12000 dir herhalde aynı ürün orda satanla :D
  • Ne ise yariyor bu alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu Bluetooth kullanıcısına yanıt
    taşınabilir şarj aleti . akü olarak say :D
  • 12 dolara aldım buyincoins ten
    burda çok pahalı hocam almayın çinden alın
  • hocam daha yeni geldi 2 gün oldu hiç denemedim poşetinde duruyo
    5600 mah lık var elimde onu kullanıyodum
  • ziyannii kullanıcısına yanıt
    hocam zaten bizede uygun gelecek . zaten 5 adet yolladım . şimdi yeniden sipariş verceğim sadece almak isteyen ama kartı olmadıgı için alamayanlara yardımcı olmak amaç
  • ziyannii kullanıcısına yanıt
    getirecek var mı acaba :D benim kart paypalı bir türlü onaylamadı :D
    anladım hocam ben aliexpress e göre ebay da daha uygun diye yazmıstım zaten ama yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse sende buradan almalısın bence cok uygun fiyat
    kredi kartını tanımlamak aslında baya kolay ama bankadan kaynaklı olabilir mi
    onay kodu geldimi..?
  • hala o kapasitelerin doğru olduğuna inanan var mı ?!?

Aynı ürünü 11 Usd'ye de satanlar var. Taş çatlasa orada yazanın 3'te 4'te biri kadardır kapasitesi.

Ayrıca bu tür ürünleri GG'den aldığınız zaman, sadece yurtdışından sizin adınıza sipariş verilsin diye aradaki farkı ödemiş oluyorsunuz. Ben hep focalprice'dan alışveriş yapıyorum. Fiyatları az biraz pahalı ama, 80-100 Usd'lik onlarca parça içeren son 4-5 siparişimin hepsi üzerinde 12 Usd yazan baloncuklu poşet ile ortalama 7-8 günde geldi (iş günü değil). 6 gün de gelen bile oldu. Hong Kong post ile geliyor.
  • banka onay vermiyor :D ben kullandım hocam her şarjda %15 götürüyor hesaplarsan denk gelir :)
  • Ben senin gibi düşünmüyorum. 17 dolar a satan arkadaşın profilini incelersen görürsün. Ürünü olan yüzlerce kişi var ve hiç şikayet yok. Ben eBay dan 2600mah olanını aldım 5 dolar gibi bir fiyata ve s3 kullanıyorum 1 kere tam dolduruyor. İçinde ne kadar kaldığını bilmiyorum. Yani bu fiyata bu ürün bence normal fiyat 80-100 dolar çok yüksek fiyatlar yurd dışı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.