Şimdi Ara

120 TL ile Ne Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir iki aydır cüzdanda biriken bozuklukları falan bir kutuya atıyordum. Bugün baktım 120 TL olmuş. Bu parayla ne yapılır? 50 lirasıyla telefona Wrapsol alayım diyorum geriye 70 TL kalır. Ya da daha iyi bir fikriniz varsa bu parayla yapılacak birşey, almayayım. Fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 28 Ekim 2010; 15:38:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Bir iki aydır cüzdanda biriken bozuklukları falan bir kutuya atıyordum. Bugün baktım 120 TL olmuş. Bu parayla ne yapılır? 50 lirasıyla telefona Wrapsol alayım diyorum geriye 80 TL kalır. Ya da daha iyi bir fikriniz varsa bu parayla yapılacak birşey, almayaym. ikirlerinizi bekliyorum

Dört işlem terk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 28 Ekim 2010; 15:09:42 >
  • ss alındı , tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Bir iki aydır cüzdanda biriken bozuklukları falan bir kutuya atıyordum. Bugün baktım 120 TL olmuş. Bu parayla ne yapılır? 50 lirasıyla telefona Wrapsol alayım diyorum geriye 80 TL kalır. Ya da daha iyi bir fikriniz varsa bu parayla yapılacak birşey, almayaym. ikirlerinizi bekliyorum

Dört işlem terk.

• Bana verebilirsin paranı Traxxas Revo 3.3 almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_AsK -- 28 Ekim 2010; 15:14:24 >
  • :) araba al.
  • 4 saat yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    15 yıl önce açıldı
    80.000 tl ile yapılacak iş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen bu parayı harca harca bitiremezsin
  • hem 4 işlem terk hem dilbilgisi (ikir...:D)
  • 2 gündür uykusuz olup karanlık odada yazmayla o kadar oluyor dh einstein ları. Şamata bölümünü geçtiysek konuya odaklanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 28 Ekim 2010; 15:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremolo

4 saat yapılır.

çok ayıp
  • BİM akar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüplü ve öfkeli
    BİM akar..

100 liraya 10 katlı bim avm açarım
  • 120 tl E250 al kendine istemezsen:D olmazsa bi tane mp3 al:D oda olmazsa ses sistemi al:D oda olmazsa topla büyüyünce bişeyler alırsın :D:D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: audi a4
    120 tl E250 al kendine istemezsen:D olmazsa bi tane mp3 al:D oda olmazsa ses sistemi al:D oda olmazsa topla büyüyünce bişeyler alırsın :D:D:D:D:D

Ses sistemi iyi fikir Internette beğenmistim birşey bakayım bir.

Hadi arkadaşlar bekliyorum hala
  • Araba kirala son ses damar şarkılar açıp piyasa yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilavüstü bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: Tremolo

4 saat yapılır.

çok ayıp

120 TL ile 4 saat yapılırdı. 70 TL ye 2 saat yapılır. (Karaköyde kampanya var 4 saat 130 lira.)

• quote:

Bimde 50 telesini harca
    senin mantığına göre 80-50=40
    Mhp nin 40. yılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

sen bu parayı harca harca bitiremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Araba kirala son ses damar şarkılar açıp piyasa yap.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.