|
Bildirim
|
Kadjar , yürütme maliyeti en düşük araçlardan biri. Suv tarafında zaten rakipsiz. 20 bin km de bakım yapılıyor, yakıt tüketimi en düşük olan araç açık ara. Şanzıman motor bence gayet yeterli.
Dezavantajı , kliması yetersiz kalıyor özellikle sıcak yerlerde yetmiyor, camları çok büyük ve soğumuyor araba yazın kolay kolay. Ayrıca contisport contact 5 lastikli 19 jant opsiyonlu olanı anormal derecede yol tutuyor. Araç o segmente göre çok fazla gerçekten. Süspansiyonlar sert, zaten suvlarda biraz sert olması iyidir. Benim için sorun değil çünkü tempolu sürüşte ve virajlı yollarda çok kolay sürüşü. Tavsiye ederim. |
Bence biraz daha zorlayıp, 3008 lere bakın, Qashqai nin şanzımanı kafadan elerdim, illa bu ikisi arasından ise İcon Kadjar alır geçerdim, tasarım olarak da Qashqai ye göre hacimli geliyor bana.
|
3008 i zorlayın derim.
|
Bence bütçeyi biraz biraz daha zorlayın x5 alın
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 10 Haziran 2019; 12:17:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddstafford -- 10 Haziran 2019; 13:6:29 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 10 Haziran 2019; 14:37:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|