Şimdi Ara

120 bin 140 bin arası araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında da gördüğünüz gibi bu fiyatlara 2. Elde nasıl araba önerirsiniz biz insignia gs düşünüyoruz.
    Babam ve ben kullanacağız ortak az yakmasını istiyoruz ama güzelde oolahn istiyoruz ne hazık ki hepsi bir arada olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tüm beklentilerinizi karşılayacak tek araç Talisman. Hem az yakar hem yakışıklıdır hemde konforlu dur.
    Örnek ilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 140 bandında o kadar çok seçenek varki... Biraz detay verin. Manuel-otomatik, benzinli-dizel, sedan-suv-hb? Ne lazım size?

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Otomatik benzil dizel fark etmez diye düşünüyorum bana göre atik olmalı babam ilginç bir şekilde hb bakıyor beni şaşırtıyor. D segmenti olması daha mantıklı değil mi

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama bizim oralarda reno gibi arabalara bu miktarı verenlere kötü gözle bakıyorlar. Tabi ki bu bir bakış açısı size göre iyi olabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertbora

Kusura bakmayın ama bizim oralarda reno gibi arabalara bu miktarı verenlere kötü gözle bakıyorlar. Tabi ki bu bir bakış açısı size göre iyi olabilir diye düşünüyorum
    Başkalarının fikirleri sizin istekleriniz den önce gelmemeli diye düşünüyorum. Ayrıca B sınıfı araç bile 100 bin olmuşken 120 bin D sınıfı bir araç için çok değil.

• Toyota 140 civarinda hybrit modeli var hem toyota hem 140 bin tl hem hybrit yakitda iyi hemde 2019:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300.000 Km De Araba...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insignia gs o butceyle alabileceginiz en iyi arabalardan biridir. Excellence bulmaya calısın derim intellilux farlar yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.