Şimdi Ara

12 SAAT ÇALIŞTIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okadar zor değil insan zamanın nasıl geçtiğini bilmiyor cidden yarın sınav vardı severek oturdum derse 6 da başlamıştım şuan bitirdim ve dediğim gbi çok hızlı geçti zaman tam 12 saat rekor kitabıma yazdım

bundan sonra 12 saat değilde bi 5-6 saat çalışacğım artık

edit ; cidden çok iyiydi ama belim ve boyunumu hissetmiyorum

• 15 temmuz uykusu.

1 saat öğle

5 saat gece
  • Merhaba Hocam PM atacaktım ama kapalıymış. Buradan yazıyorum.

Forumda görüyorum sizi. Yazdıklarınızdan yola çıkarak yapay zeka ile ilgili çalışmalarınız olduğu kanısına vardım. Eğer "evet, çalışmalarım/bilgim var" gibi bir cevabınız varsa lütfen yazıyı okumaya devam ediniz.

Ben bu sene 12. sınıf öğrencisiyim. Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Açıkçası hedefim Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü kazanmak. Akabinde Data Science alanında uzmanlaşmak istiyorum. En azından şimdilik. Sizin bu üniversitesinin bu bölümü ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Gerekli imkanları sağlar mı? Yurt dışında çalışmalara devam etmek istesem bana bir artısı olur mu? Yoksa kendi çalıp kendi oynayan bir bölüm müdür?

Eğer yapabilirsem Sabancı'ya girip oradan Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyorum ama bu aralar umudum kırıldı. 3 aydan az kaldı ve benim LTİ ve Trigo duruyor. Edebiyatta da baya eksiğim var. Olacak mı bilmiyorum. Keşke 2 ay kala konularım bitseydi de full deneme atarak gitseydim. Daha iyi olurdu.

Elimden geleni yapacağım sınav süresine kadar. İçimi dökmüş gibi oldum biraz da kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C3390505

Merhaba Hocam PM atacaktım ama kapalıymış. Buradan yazıyorum.

Forumda görüyorum sizi. Yazdıklarınızdan yola çıkarak yapay zeka ile ilgili çalışmalarınız olduğu kanısına vardım. Eğer "evet, çalışmalarım/bilgim var" gibi bir cevabınız varsa lütfen yazıyı okumaya devam ediniz.

Ben bu sene 12. sınıf öğrencisiyim. Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Açıkçası hedefim Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü kazanmak. Akabinde Data Science alanında uzmanlaşmak istiyorum. En azından şimdilik. Sizin bu üniversitesinin bu bölümü ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Gerekli imkanları sağlar mı? Yurt dışında çalışmalara devam etmek istesem bana bir artısı olur mu? Yoksa kendi çalıp kendi oynayan bir bölüm müdür?

Eğer yapabilirsem Sabancı'ya girip oradan Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyorum ama bu aralar umudum kırıldı. 3 aydan az kaldı ve benim LTİ ve Trigo duruyor. Edebiyatta da baya eksiğim var. Olacak mı bilmiyorum. Keşke 2 ay kala konularım bitseydi de full deneme atarak gitseydim. Daha iyi olurdu.

Elimden geleni yapacağım sınav süresine kadar. İçimi dökmüş gibi oldum biraz da kusura bakmayın.
    boun ybs yazma kardeşim hocalarına bak bilg müh mezunu değil çoğu

• Çok iyi olur. Arkadaşlık isteği gönderdim hocam. Mail adresimi PM olarak vereyim ben. Müsait olduğunuzda Skype'dan chat yaparız.
  • edit 90 aldım çalıştığım sınavdan fizk idi

iyi oldu bak bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.