Şimdi Ara

12 metre DSL kablosu kayıp yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir eve taşındık evde sadece salonda internet çıkışı var. Modemi de gelen ekipler ben evde yokken salona koymuşlar yeni kablo çekmeden. Ancak çalışma odasına masaüstü pc konacak. Dolayısıyla ya modemden çıakn cat6 kablonun odaya kadar gitmesi gerekiyor. Ya da duvardan çıkan DSL kablosunun 12 metre uzayıp modemin orta odaya gitmesi gerekiyor. modemden çıkıp pcye giden cat6 kablo 12 metrede kayıp yaşamaz bunu biliyorum ancak olur da modemi o odaya koymak istersek 12 metrelik RJ11-RJ11 uçlu DSL kablosu sıkıntı yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 26 Mayıs 2021; 21:46:22 >

• çok az bir kayıp olur farketmessin bile ama cat kabloyla taşıman daha sağlıklı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama cat6 kablosu kullanmak için illaki modemden gelmesi gerekmiyor, salona gelen kablonun ucuna cat6 eki yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün bağlantı yapıldığında "HAYIR"

• 12 metre yok sayılacak bir mesafe

• hayır sorun olmaz. Benim salondaki hat değerlerim ile 20 metre kablo ekleyip odama taşıdığımdaki hat değerlerim aynı. Hatta bina girişine de bağlayıp denedim gene aynı  

• Kabloya bağlı. Bende ultra dandik bir telefon kablosu var 10 metre eklediğimde 14mbps olan hız 12ye düşüyordu telefon kablosu yerine elimdeki cat5 kabloyu kullanıyorum kayıp yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 130m kablo ile denedik kayıp yok sayılır  

• Salondaki internet çıkışı RJ11. Cat6 kabloya RJ11 çaksam sanırım sorun olmaz o zaman

• Bende 20 metrelik dandik dsl kablosu var telekom bol bıraktı kayıp felan yok sağlam 70 mbps destekliyor hat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.