Şimdi Ara

12 Ay Boyunca Her Ay 5 GB Hediye (Platinum Yeni Abone Hediye İnternet Kampanyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/platinum-yeni-abone-hediye-internet-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

* Kampanya kapsamında, Platinum paketler (Platinum 10 GB, Platinum 15 GB, Platinum 20 GB, Platinum Mega 10 GB, Platinum Mega 15 GB, Platinum Mega 20 GB, Platinum Elit 1000, Platinum Elit 2000, Fırtına 16 GB Platinum) ile son 90 günde numarasını taşıyarak ya da yeni hat alarak Turkcell’e gelecek ve faturasız hattan, faturalı hatta geçiş yapacak abonelere 12 ay boyunca her ay geçerli 5 GB hediye internet hakkı tanımlanacaktır.
    * Platinum paketlerden ayrılan abonelerin hediye internet hakları iptal olur.
    * İnternet faydası 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren numarasını taşıyarak ya da yeni hat alarak Turkcell’e gelecek ve faturasız hattan, faturalı hatta geçiş yapacak abonelere otomatik olarak tanımlanacaktır.
    * 27 Şubat’tan önce gelen aboneler 90 gün kuralına uydukları durumda çağrı merkezi üzerinden başvurarak 12 ay boyunca geçerli 5GB hediyeye hak kazanırlar.
    * 12 aylık dönem bittiğinde hediye internet hakkı yenilenmez. Her abone 12 ay boyunca geçerli 5 GB hediye hakkından bir defa yararlanabilir.
    * 5 GB hediye internet yurt içinde geçerlidir, 3. şahıslara transfer edilemez, bir dönem içinde kullanılmayan fayda bir sonraki döneme devretmez.
    * 5 GB internet hediyesini bitiren aboneler, varsa başka kampanya veya paketleri üzerinden, yoksa tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

• Numaramı Taşıyalı 73 gün olmuş çağrı merkezini aradım kadın bilmiyor nasıl yapıldığını

yeni eklendi bizde bilmiyoruz diyor
  • Turkcell'e geçeli 60 gün oldu. 19 ₺ fatura ödüyorum :)

Sanırım bu kampanyaya geçiş yapabilirim ama , en düşük platinum 79 tl yazıyor :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkcell fiyatları çok yüksek. yıldız 6gb paketi kullanıyorum 38 tlye faturasız şöyle 40 liraya 8gb faturalı bi paketi olsa hemen geçecem
  • Mevcut aboneler Platinum paketine geçince yararlanabiliyor mu anamadım
  • Faturasızdan geçersen yararlanıyorsun.

faturalıdan geçişte olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.