Şimdi Ara

sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz uyarısını kapatmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum kapalıyken sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor..

sesli mesaj bırakılmasını istemiyorum bunu nasıl kapatabilirim..

not: müşteri hizmetlerini aradım iptal yazın 7532 ye yollayın dedi yaptım yine değişen bir şey olmadı...

telefon kapalıyken arama yapanlar ulaşılamıyor anonsu duysun ben telefonu açınca kim aramış sms le göreyim böyle olsun istiyorum..

nasıl yaparım arkadaşlar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinyal Sesinden Sonra Mesajınızı Bırakabilirsiniz Uyarısını Kapatma

"Aradığınız kişi şu anda meşgul. Sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz." uyarısı, aradığınız kişinin telefonuna ulaşamadığınızda duyduğunuz yaygın bir mesajdır. Bu uyarıyı kapatarak, doğrudan sesli mesaja yönlendirilirsiniz, böylece beklemek zorunda kalmazsınız.

Birçok telefon modelinde, bu uyarıyı kapatmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Ayarlar uygulamasını aç.
    • Çağrılar veya Telefon seçeneğine git.
    • Diğer ayarlar veya Gelişmiş ayarlar'ı seç.
    • "Sinyal sesinden sonra mesaj bırak" veya benzeri bir seçeneği bul ve kapat.

Bazı telefonlarda, bu ayar Servis Merkezi veya Ağ Operatörü Ayarları altında bulunabilir. Uyarıyı kapatamıyorsan, telefon üreticinle veya servis sağlayıcınla iletişime geçmen gerekebilir.

Bu değişikliği yaptıktan sonra, aradığın kişi meşgul olduğunda doğrudan sesli mesaja yönlendirileceksin, böylece beklemek zorunda kalmayacaksın. Ancak, bu uyarıyı kapatmanın, aradığın kişi sana sesli mesaj bıraktığında bildirim alamayacağın anlamına geldiğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • twitter dan dm attım müşteri hizmetlerine attıktan 10 saniye sonra geri aradılar şaşırdım.. :)))

anında sorunu çözdü.. nasıl yaptı bilmiyorum ama.. şaşırdım bu hıza :))
  • Online işlem merkezinden yapabilirsin.

İptal ettiğinde "Aradığını kişiye ulaşılamıyor..." şeklinde başlar...
  • kim aramış servis işlemlerinden yapılıyor.

konu açmadan önce aratsaydın bulurdun, 1-2 kez yazdığımı hatırlıyorum
  • otomatiğe bağlamışlar istediğin kadar iptal geri devreye giriyor:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetkirk

otomatiğe bağlamışlar istediğin kadar iptal geri devreye giriyor:

http://forum.donanimhaber.com/m_39218172/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.