Şimdi Ara

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvensem alacağım uğraşmak da istemiyorum ki zaten vaktim de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım bir tane gilette.mail atarım gelince barkod varsa sahteyse onlar düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: bien

Ürün gelince hemen traş oldum, sahte olduğu bariz şekilde belliydi.
    GG ürün kabul bölümünde "sahte ürün" benzeri bir seçenek var. Onu işaretledim, 10 dakikada telefon açtılar. Hata olmuş herhalde, bizde sahte bulunmaz dediler, hemen iade ettim.

doğru olabilir ben de geçen gün marketten mach3 turbo aldım normal mach 3 ten daha dandik çıktı
  • Fiyatta bi yangin goremedim gayet normal fiyat

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    gg deki diğer bıçaklara bakarsan tek başına bıçakları 50 tl ye satıyorlar :)
  • Mach 3 sonuçta fiyat gayet normal sıcaklık göremedim
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Aynı paket en azından hb de 65 lira

• ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. BENZER BİR KAMPANYADAN ÜRÜN ALDIM FAKAT BIÇAKLAR REZALETTİ, BİRER KERE BİLE KULLANAMADAN ÇÖPE ATTIM. DAHA SONRA GÖRDÜM Kİ ALİEKSPRESS.COM DA BİR SÜRÜ BENZER ÇAKMA ÜRÜN VARMIŞ DİKKAT EDİN.
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Piyasa da tonlarca çakması var. Derbiden dahi kötü oluyor çakmaları. Bu tuzağa gg de bende birkaç defa düştüm.

Yalnız bu linkteki ürününü satıcısı Evkiba. P&G grubunun ürünlerini Türkiye de online pazarlayan en büyük firma. O yuzden sıkıntı olmaz diye düsünüyorum.

• Sahte mach3 ler keserken cildi acıtarak kesiyor bende zamanında işportadan aldıydım ucuz diye aldık 12 tane alayı sahte çıktı eve geldikten sonra sövmekten başka birşey yapamadım ...
  • jiletinde sahtesini yapmış adamlar nasıl bir işsizse
  • gelen oldu mu beyler ? Durum nasıl ? Sahte mi ürünler ?
  • 5866 kişi satin almiş..
    Sahte olma ihtimali sizce nedir? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah tıraş olacağım. Yazarım buraya

Edit : tıraş olmadım ama elimdeki makina ve başlıklarla kıyaslandığında orijinal olmadığını düşünüyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 25 Ağustos 2016; 0:10:34 >
  • arkadaşlar burda yazılan yorumlardan etkilendim mesela marketlerden deodoran yada rolon gibi şeyler aldığımızda üzerindeki barkodu çıkartıp bişey yapıyolar bunun sebebi nedir...
  • ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    Ürün geldi mi ve barkod kontrolü yaptınız mı? Orijinal mıdır?

• Orjinal değildir kanımca, kullanan biri yazarsa emin oluruz teşekkürler.
  • mudebbir M kullanıcısına yanıt
    Ürün yeni geldi barkodlardan kontrol ettiğimde çok sayıda büyük site aynı üründen satıyor . P-g müşteri hizmetlerini aradım ürünü görmeden bilgi veremeyiz dediler . İnternette de net bilgi veren böyle bir sistem yok malesef yakında kullanınca tekrar yazarım.

• evet alıyor muyuz arkadaşlar?

orjinal mi?

Kargosunu alanrar bilgi verebilir mi?
  • Tek gördüğüm fark: Eğer değişim olmadı ise makinanın başlık takma yeri farklı.

Edit : Satıcının ekmeğiyle oynamayayım diye tıraş oldum. İlk başta başlıkları şüphelendirdi ama suyu yiyince yaylı sistemi normal çalışıyor ve kesimi orijinal ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 25 Ağustos 2016; 11:30:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.