< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZıpZıpZürafa -- 21 Mayıs 2024; 0:30:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
12/8 vardiyasında zaman nasıl geçer?

-
-
Allah kolaylık versin, uyku yönünden zor oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de 23-07'deyim. masa başı olduğundan iş+film bir şekil gidiyor
-
Çok çok zor hele ki gece uykusunu seven biri için
Bende bant işindeyim zor geçiyor
Fabrikada bir keresinde günü birlik çalışmıştım zamanı müzikle falan geçirmiştim. Kolay gelsin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Havayolu firmasında bilet işiyle uğraşıyorum hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maaş kaç hocam senin
-
36bin
hocam hem oto yıkama işletmek hem fabrikada çalışmak zor olmuyor mu
-
Arçelik fabrikası mı burası? Geçen ilan açmışlar dönemsel eleman arıyorlarmış. Oradan mı girdin işe hocam?
-
Oturmak yasak mı hocam? Sürekli ayakta mısınız? Ayaklarınız ağrımıyor mu? Ağrıdığında ne yapıyorsunuz?
-
Zor oluyor evet ama alıştık artık.
Hayır B/S/H fabrikası 3 yıldır burdayım.
Oturmak yasak değil şöyle oturucak bişey yok koltuk vs gibi sandalye yok olan çalışma alanları var ama bizim çalışma alanımızda yok vida atarken çamaşır makinesine boy izasında olduğu için oturarak çalışılmıyor. Bazı taraflarda çamaşır makinesinin altında olduğu için vida yuvaları oturarak çalışılıyor. Ayaklarımız tabiki ağrıyor 1 saat 15 dk da bir 5 dakika molamız var 4 mola şeklinde.
Hocam sen alışmışsındır muhtemelen ama ne kadar alışılırsa alışılsın çok zor bence ayakta çalışmak :(
-
Yeni girenler dayanamıyor zaten hocam 20 30 yıllık insanlar var bu şekilde çalışan
Firma iş koşullarını iyileştirmek için bir şeyler yapmıyor mu yeni girenler işten çıkmasın diye? Yani şöyle sorayım mesela sizin üç yıl olmuş değil mi? Bu üç yıl içerisinde giren çıkan eleman çok olmuştur. En çok şeyden şikayet ediyorlardı misal? Bu en çok şikayet ettikleri konularda haklılar mı yoksa haksızlar mı? İşveren tarafı üzerine düşeni yapıyor mu mesela koşulları iyileştirmek adına? Sadece maddi düşünmeyin lütfen daha genel soruyorum.
-
Havalimanında mı acentede mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- amd hangi ülkenin
- sayko oyunu nasıl oynanır
- 1 böbrek kaç tl 2025
- kennedy caddesi ismi neden verildi
- patrona hastayım mesajı nasıl atılır
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X