Şimdi Ara

12-15.000 TL'ye Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selam. 12 bin ila 15.000 arası LPG'li ya da dizel araç bakıyorum. Seçeneklerim arasında

96-99 arası honda civic hatchback i s otomatik vites,
    Wolksvagen polo 1.4 2000-2001 , Nissan Micra 1.2 2006-2008 model.

Ben kombi teknisyeniyim, bir tek takım çantası taşıyorum. Bagaj hacmi çok önemli değil esasen. Bir aracım vardı sattım. 12.000 TL nakit, 4-5 bin TL kadar da kredi alıcam. Önümüzdeki hafta aracı almam lazım. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar

• Polo fikrinizi destekliyorum...
  • Peugeot lara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marea hlx..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Peugeot lara bak

aynen ...
  • Mareamız vardı bi tane, ön takım diye bişey yok o araba da. haldur huldur çatır çutur.. yaptır, iki gün sonra yine aynı. balatalardan cazır cuzur sesler geliyor neyse sağolasın :)

pejoların dizelleri çok yüksek km. lpg lileri nasıl acaba ?
  • o fiyata azda olsa performans beklentiniz varsa daihatsu yrv turbo önerebilirim. 1.3 130hp turbo motor. tiptronic sanzuman. direksiyondan vitesi değiştirebilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam 8 litre civarı tüketiyordu. eğer olmaz derseniz bende civic taraftarıyım.
  • Bütçenizi ayarlayabilirseniz A3 coupe bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: airtech

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-kazasiz-plus-degiseni-olmayan-plus-kurus-masrafsiz-sirion-123596941/detay

Aynı aracın 1.3 ünü kullanıyorum oldukça memnunum, tavsiye ederim...

kesinlikle bu arada marea size döküntüsü gelmiş taş gibi italyandır 16 bine ter temiz hlx buluruz isterseniz. 2,0 150+ beygir

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-bayan-ogretmenden-acil...bakmadan-gecme-cok-temiz-124122185/detay

Bu araç için 14.000 lira teklif yapın, kabul ederse koşa koşa gidin urfaya (14.500'e kadar çok iyi)
  • clio rxt
    felica glxi
  • 3 gün önce 2006 palio aldık 1.2 active 8 valf ve 80000 binde. 12900e aldık. bu fiyata daha iyisi varsa buyursun onu söylesin.
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. ayıklayıp düşüneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

3 gün önce 2006 palio aldık 1.2 active 8 valf ve 80000 binde. 12900e aldık. bu fiyata daha iyisi varsa buyursun onu söylesin.

Yakıt tüketimi konusunda bilgi verir misin ?
  • 1.5 sene once 13.400 e lpg li 2001 clio rxt almıştım. oldukca memnunum
    14 civarı piyasası var şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KombiElemanı

Beyler selam. 12 bin ila 15.000 arası LPG'li ya da dizel araç bakıyorum. Seçeneklerim arasında

96-99 arası honda civic hatchback i s otomatik vites,
    Wolksvagen polo 1.4 2000-2001 , Nissan Micra 1.2 2006-2008 model.

Ben kombi teknisyeniyim, bir tek takım çantası taşıyorum. Bagaj hacmi çok önemli değil esasen. Bir aracım vardı sattım. 12.000 TL nakit, 4-5 bin TL kadar da kredi alıcam. Önümüzdeki hafta aracı almam lazım. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar

2004 fiat albealara bakabilirsin
  • Opel Vectra A ve B kasalara bakın.
  • mümkün olduğunca model yılı yakın araçlara bakın, 12-13 yaşındaki arabalara o parayı bağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

3 gün önce 2006 palio aldık 1.2 active 8 valf ve 80000 binde. 12900e aldık. bu fiyata daha iyisi varsa buyursun onu söylesin.

Yakıt tüketimi konusunda bilgi verir misin ?

kardeşime aldık palioyu. acemi olduğu için şimdilik değerler gerçek değerler olmayabilir. aldığımız gün fulledik depoyu dün baktık istanbul içinde 28 kuruş yakıyor. hiç lpg takılmamış araca bu değerlerle takmayız gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.