Şimdi Ara

11de ygs çalışıp pisman olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben. Açıkçası ygsye matematik dışında genel olarak çalıştığım için pişmanım diyebilirim

• En mantıklısı 11.sınıf konularını eksiksiz şekilde halletmektir çünkü nerdeyse bütün lys konuları 11'e birikmiş. Çok önemli konular var onları eksiksiz bir şekilde halleden 12.sınıfta çok rahat eder. Ygsye zaten 12.sınıfta da çalışırsın önemli olan lys yani çok sıkı bi şekilde 11'e çalışılmalı.
  • Up

• Ben pişmanım... Dershane ygs'yi en baştan aldı zaten keşke daha çok lys çalışsaymışım...

• biz dershanede lys ile başladığımız için pişmaz değilim şuandada 135 civarı yapıyorum kafamıda rahat rahat 12 konularına veriyorum
    not: bütün yaz sadece lys çalıştım
  • Sosyal çalıştığıma pişman olmuştum çünkü 12nin başında bile çoğunu hatırlamıyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 DE YGS ÇALIŞMAYIN.
  • ben 11 e geçtim, herkez okul derslerine siyor sadece ama ben ygs matı %100 olucak şekilde hatim etmek istiyorum onun için 11 de i ygs mata ayırmayı hedefliyorum, son sene olucak bi iş değil gibi
  • rakip eleme psikolojisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir winston

rakip eleme psikolojisi

12.Sınıftayım ve şu anki aklım olsa hayatta ygs çalışmazdım. Neyse, ben de geçen sene bana ygs çalışma diyenlere senin gibi diyordum ,sanırım yaşayarak tecrübe etmen en iyisi.
  • ben 11 abanmıştım,mutluyum
    ufacık bir tekrarla tüm 11 mat fkbsini hatırlayıp çözebiliyorum

bu yıl gireceğim ama benden küçüklere tavsiyem
    11 de 11i yutun
    ygs çalışmak için vaktiniz olacak merak etmeyin

• ben mezunum kardeşim ne tecrübe ettinde tecrübeden bahsediyosun
  • Pişmanım boşuna zaman kaybım oldu ama YGS Matematik çalıştığım zamanlardan ve zaman denemesine girdiğim süreden pişman değilim
  • 11. sınıfı en iyi şekilde bitirip kimya ygs ve mat lys/ygs sini bitirmekten pişman değilim. 10. sınıfı sadece fkb için bi gözden geçirmem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 11 Eylül 2014; 21:30:15 >
  • quote:

ben mezunum kardeşim ne tecrübe ettinde tecrübeden bahsediyosun

peki siz niye rakip eleme çabası yazıyorsunuz? işim gücüm yok küçüklerle mi uğraşacağım. kendimce bir şey tecrübe ettim kı tavsiye veriyorum
  • 11.siniflarin yapacagi en iyi sey 11.sinif konularini ve ygs mat geo yu cok iyi bitirmek

• Pişman değilim min 33 yaparım matı max 40

• Fazlası göz çıkarmaz. Sayısalları bitir yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 11 Eylül 2014; 23:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

quote:

ben mezunum kardeşim ne tecrübe ettinde tecrübeden bahsediyosun

peki siz niye rakip eleme çabası yazıyorsunuz? işim gücüm yok küçüklerle mi uğraşacağım. kendimce bir şey tecrübe ettim kı tavsiye veriyorum

Yanlış gördüğüm için ne kadar erken başlanırsa okadar iyi ben de çalışmadım 11 de yazın bitiririm ygs kısa 1 ayda biter derken derken lys çalışacak zaman bulamadım uzatmak zorunda kaldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.