Şimdi Ara

1155 pin anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlerden 1155pinli anakart tavsiyesi istiyorum.

MSI P67A-C45 anakartım vardı temizlik yapar iken ayaklarından birini kırdım.
    Bende normal bir bilgisayarcıya gittim ve 2.el Gigabyte PH67A-UD3 anakartı 200Tl'ye aldım fakat oyunlarda ve videolarda falan donmalar yapıyor o yüzden yeni bir anakart almak zorunluluğu ortaya çıktı.

birde şunu sormak istiyorum sizce 1155pin ile devam edilmelimidir. yoksa 1150pin e gecip yeni bir nesile geçişmi yapılmalıdır.Anakart degişimine gittiğim zaman r9 280x veya 285 gpu alacağım bunuda göz önünde bulundurur iseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @konu güncel arkadaşlar.
    Hatta ben bulduğum bir taneyi göstereyim.

http://m.gittigidiyor.com/urun/162353129

• Asus Maximus IV extreme -z kontrol ettinmi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Asus Maximus IV extreme -z kontrol ettinmi bilmiyorum.

800tl gibi bir bütçem mevcut bildiğim kadarı ile pahalı bir anakart 800tl içerisine birde gpu gireceği için zorlar beni hocam :) ama ucuz yollu bulunursa alınabilir...

fakat özellik olarak hiç bir fikrim yok :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Extreme bir karttır overclock ile uğraşıyorsanız çok işinizi göreceğini düşünüyorum tabi bütçenizin içinde ekran kartıda varsa farklı birşey de düşünülebilir tabi.

• @EmreDFace
    aynen hocam overclock ile uğraşıyorum msi ile 4.7'yi gördüm.4.2'de stabil çalıştırıyordum taki pc temizleyene kadar anakart a baktım gerçekten güzel ama şu saatten sonrada 2. nesile extreme alınmaz bence birde malum fiyatı çok geldi.

@El Valiente
    hocam şöylemiş olduğunuz anakart'a bakmıştım.Pek hoşuma gitmedi.Açıkçası telefon ile kontrol falan gereksiz geliyor bana zira o özelligi olana kadar bir usb 3.0 falan koysalarmış daha çok satacaklarına eminim. :)
    Eski anakartım MSI P67A-C45 dUzeyinde bir anakart arıyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AM5 Anakart işlemci pin tamiri
    10 ay önce açıldı
    Soket 478 İşlemci önerisi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=135838

usb 3, sata 6gb/s, dual bios ve pc kapalıyken telefon şarj etme gibi özellikleri var.
  • hocam link açılmıyor.Önerdeğiniz kartın ismini yazar iseniz sevinirim.Yazmış olduğunuz özelliklere göre fiyatı iyi ise alınabilir...

bimeksten GIGABYTE Z77-HD3 SC linki atmıştım 335 tl fiyatı vardı. piyasada sıfır z77 bulamazsın bundan başka, stoklarda hep h61, b75 anakartlar kaldı 1155 olan.
  • oooo sagolun hocam kart hoşuma gitti sanırım bu p67 den üstün oluyor.300-350 civari bir fiyat baya uygun.Geriye kalan para ile gpu yada takviye yapılır.Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

• peki hocam sizlere bir soru sorayım sizce 1150 pin 300-400tl anakart alıp i5 4460 tarzı yeni nesile yaklaşıp gpu yu geri plana mı atsam ? yoksa direk 2.nesil üstüne anakart değiştirip gpu ya mı yönelmeliyim ?
    Forumda bakıyorum 2500k,6300, 2600k ile 970 kullananlar var yetersiz olduğunu düşünmüyorum ama 4. seneyide geride bırakacağız az değil.Bir yandanda 5870 ile baya baya stabil oyun oynuyorum fakat 1080p yi daha göremedik 1366 :) fhd de ne olur bilemem..

• Bende suan h77 gıgabyte anakart i5 3570k var daha o.c yapmadım sımdı z77 alıp denemek ıstıyorum ama pıyasada ucuz yok galıba

Skylake gelecekken 4 e geçmek asiri mantiksiz olur skylake islemciler gorundu bile

1151 soketle gelicek beklemek şart artik

• hocam doğru diyorsunuz gpu ya yatırım yapmak en iyi seçim olacak gibi.Dediğiniz gibi yeni nesiller gelicek en yenisine bütçe yetiremeyiz ama bi altını alırız en iyisi ucuz yollu bir anakart bulup gpu değiştirip yola devam etmekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppie06 -- 28 Nisan 2015; 18:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

bimeksten GIGABYTE Z77-HD3 SC linki atmıştım 335 tl fiyatı vardı. piyasada sıfır z77 bulamazsın bundan başka, stoklarda hep h61, b75 anakartlar kaldı 1155 olan.

bu anakart z77 olmasına rağmen oc ile ilgili bir bilgi girilmemiş oc yapamama ihtimali var. bende yedek anakart arıyorum 2500k için

• selmand kullanıcısına yanıt
    hocam bulur iseniz ve araştırmalarınızdan sahip olduğunuz,olacağınız bilgileri aktarır iseniz sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yuppie06

hocam bulur iseniz ve araştırmalarınızdan sahip olduğunuz,olacağınız bilgileri aktarır iseniz sevinirim...

başka uygun fiyatlı yok diğerleri çok pahalı bunu alıcam sanırım. oc yapılabiliyormuş ,fazla satılan bir anakart değil sanırım pek yorum yok. en azından 2 yıl garantisi var diye düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 6 Mayıs 2015; 5:51:51 >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o anakart hakkında bir bilgi bulamadığım için 2. el Z77 lere yöneldim zira asusun zamanında 800-900 liralık anakartlarını 350-450 arasında satıyorlar bir bakmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuppie06

Hocam bende o anakart hakkında bir bilgi bulamadığım için 2. el Z77 lere yöneldim zira asusun zamanında 800-900 liralık anakartlarını 350-450 arasında satıyorlar bir bakmanızı öneririm.

garantisi bitmiş ürünler sıkıntı verebilir adam neden satıyor SB ler oc ile hala son versiyonları rahat yakalıyor insanların bu anakartları satmaları için bir neden göremiyorum birde aldıkdan sonra sıkıntı verse tamirde edilmez yapılacak birşey kalmıyor çöpe atacaksın. Diğeri en azından garantili ürün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.