Şimdi Ara

1100 tl bütçe ile sistem yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam, 1100 tl bütçem var ve sistem toplamak istiyorum, amd sanırım daha iyi olur bu bütçeyle ama şu ana kadar intelden başka pc kullanmadım, tavsiyelerinize ihtiyacım var. intel de olabilir tabi.
    oyun ağırlıklı bir sistem düşünüyorum, ancak autocad ve photoshop da kullanacağım. sanırım ram için 2x2 yapmam en mantıklı. CL9 mu CL7 ram mi kullanmalıyım?
    yeni çıkan oyunları mükemmel çalıştırsın tarzında bir düşüncem yok, cpu için ne dersiniz bilmem ama 2 çekirdek yeterli gibi geliyor bana, olmadı 4 çekirdek te olur.

şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için.

• Sistemi Tek Bir Yerdenmi Alacaksınız Yoksa Farklı Farklı Yerlerdende Alabilirmisiniz?
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• çok teşekkürler, vatan bilgisayar elmadağdan alacağım ama farketmez aslında fiyatlar çok farkedecekse başka yerden de alabilirim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.