Şimdi Ara

300.000 TL Bütçe Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

300.000 tl bütçe ile sistem toplayacağım.

Bileşenleri parça parça alsam kendim kesinlikle birleştiremem donanımla yıllardır uğraşmadım.

Yapay Zeka destekli projelerde kullanmak için bir sistem oluşturmak istiyorum.

Alacağım yer ve parçalar konusunda gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var.

Bileşenleri parça parça alsam bile nerede toplatacağım genel ve parça özelinde tavsiyelere çok açığım , çok teşekkürler.

• merhaba, önce şu konuya gelin bir cevap bulalım.sizcede yapay zeka destekli proje üretimi için bile olsa 300bin tl bütçe ayırmak ne kadar mantıklı.

saygılar......................

• Merhaba kapalı devre olarak çalıştırıp model eğiteceğiz ardından kendi serverimizde yazılımlarımıza entegre edeceğiz proje başarılı olursa bir SaaS olarak yeniden planlayacağız. Asıl gider kalemi olarak zaten ekran kartı karşımıza çıkıyor optimum sistem için 5090lı bir sistem planlıyoruz. H100 / A100 şuan için bütçe dışı konular

• La Preen kullanıcısına yanıt
    Boyle bisey olabilir, konum istanbulsa zaten her sitenin magazasi var gider alirsiniz tek yerden montaj vs.
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/Q58YG14E
    Ram lazimsa 48*2 bakabilirsiniz baska bisey yok heralde.
    Kasaya egzoz fani eklemek gerekebilir, 4 fanli diyor da hatali yazmislar sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 10 Eylül 2025; 12:24:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    9 ay önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.