Eğer elektrik saatin dijital ise ve dilekçe vermediyseniz akşam 6 ile 10 arası 2 kat fazla yakar. Akşam 10 ile sabah 6 ya kadarda %50 indirimli. Ben bu yüzden genelde saat 5 gibi yatar 11 gibi kalkarım ertesi gün 5 gibi yatarım. Bu aralar dersane var ondan bu saatlerde uyanığım. Akşam 10 dan sonra sobayı çalıştırırım.
Bizede 100-150 arası geliyor.
anormal bişe yok bizede 100 küsür lira elektrik 300-400 TL arası Dogal Gaz Geliyo
Sen sobanın 1 bölümüyle ısınsan da doğudakiler 10 sobayla ısınıyor. Ne yani onları soğuktamı bırakalım? Ödeyeceksin !!!
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Bu ay faturama 20 lira kayıp kaçak bedeli yansıtmışlar
/>
Bende 5 gün geç yatırdım diye 16,7 lira kesme bağlama ücreti aldılar , kaçak desen 10 lira falan , resmen soygun
quote:
/>
Bu dünyada bunların acısı çıkmazsa gözüm açık giderim. O yedikleri haksız paralar sonunda geri dönecek inanıyorum
quote:
/>
şunun videosunu nerden bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Mylo
Bu dünyada bunların acısı çıkmazsa gözüm açık giderim. O yedikleri haksız paralar sonunda geri dönecek inanıyorum
zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Manchester City
quote:
/>
o ney lan resmen chainmail giymiş
Banada gecen ay 170 lira geldi bu ay biraz daha artacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Bey Amca
Eğer elektrik saatin dijital ise ve dilekçe vermediyseniz akşam 6 ile 10 arası 2 kat fazla yakar. Akşam 10 ile sabah 6 ya kadarda %50 indirimli. Ben bu yüzden genelde saat 5 gibi yatar 11 gibi kalkarım ertesi gün 5 gibi yatarım. Bu aralar dersane var ondan bu saatlerde uyanığım. Akşam 10 dan sonra sobayı çalıştırırım.
Bizede 100-150 arası geliyor.
herkesde akşam 10 dan sabah 5e kadar %50 indirimlimi? dilekçe falan vermeden
quote: