Şimdi Ara

11 yazında ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9,10,11 hiç düzgün çalışmamış ortalama bir öğrenci yazın ne yapmalı? tyt mi? 11 mi? ikisinden biri olmak zorundaysa hangisini seçmeli?

• ders çalışmayı deneyebilirsin ne çalıştığının önemi yok.

• Okulun kötüyse açığa geçmelisin.

Tyt matematik ve Türkçe kas eylüle kadar. Eylülde problemleri bitirince fonksiyonlardan ayt matematiğe başla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temeli olmayan ev yıkılır karşim. Temelini sağlam tutacaksın, tyt("temel" yeterlilik testi) konularına başla. Mebin kitaplarına internetten mi bakarsın, kitaptan mı bakarsın bilemem ama konuyu ordan okuyarak öğrenmen daha sağlam yapar seni. 9. sınıftan başla 12. sınıf konularına kadar yetiştirebildiğini yetiştir. 12yi paralel götürürsün. Denemelere 12de başlarsın gerek yok şimdiden.

Bu işin zekilikle ilgisi yok tamamen iradeye bağlı. Eğer şuan başlayabiliyorsan, öyle bir özdisipline sahipsen çok güzel sonuçlar alırsın. Belki ilk 100 ilk 1000 falan gelemeyebilir ama ilk 10binin geleceğini garanti ederim. Ha ilk 100 istiyorsan da seneye girersin seneye de ilk 100ü garanti ederim.

Dediğim gibi varsa iraden başla bugün ve 12. sınıf başlayana kadar 9-10-11in tüm konularını bitirip her dersten bir kaynak bitir. Başarılar.

ekleme: 12 başlayınca da hem 12 konularına çalışırsın hem de deneme olup yapamadığın konuları bulursun, onlara tekrardan bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesabimsilinsin -- 30 Mart 2021; 18:8:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hesabimsilinsin

Temeli olmayan ev yıkılır karşim. Temelini sağlam tutacaksın, tyt("temel" yeterlilik testi) konularına başla. Mebin kitaplarına internetten mi bakarsın, kitaptan mı bakarsın bilemem ama konuyu ordan okuyarak öğrenmen daha sağlam yapar seni. 9. sınıftan başla 12. sınıf konularına kadar yetiştirebildiğini yetiştir. 12yi paralel götürürsün. Denemelere 12de başlarsın gerek yok şimdiden.

Bu işin zekilikle ilgisi yok tamamen iradeye bağlı. Eğer şuan başlayabiliyorsan, öyle bir özdisipline sahipsen çok güzel sonuçlar alırsın. Belki ilk 100 ilk 1000 falan gelemeyebilir ama ilk 10binin geleceğini garanti ederim. Ha ilk 100 istiyorsan da seneye girersin seneye de ilk 100ü garanti ederim.

Dediğim gibi varsa iraden başla bugün ve 12. sınıf başlayana kadar 9-10-11in tüm konularını bitirip her dersten bir kaynak bitir. Başarılar.

ekleme: 12 başlayınca da hem 12 konularına çalışırsın hem de deneme olup yapamadığın konuları bulursun, onlara tekrardan bakarsın

yanlış kişiyi alıntıladın :/ konu sahibi ben değilim.

• 11deki dersleri çalış. anlamıyorsan tyt çalış sonra 11e geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB5DF7EA3

yanlış kişiyi alıntıladın :/ konu sahibi ben değilim.

Alıntıları Göster

pardon kardeşş

@cnkciemre4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 11 yani ayt çalışma. Ben çalıştım. Hepsini unuttum. Düzenli paragraf çöz ve tyt matematik çalış. 3 4 5 tyt matematik başlangıç için çok iyi kitap onu alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.