Şimdi Ara

11 yaşında kardeşim büyük oranda lösemi.. Kardeşimi kaybettik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
8.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu konu dışı özele de açtım ama pek mesaj gelmedi acil tanıdıklarınızla ilgili bilgileriniz lazım bu hastalıkla ilgili

3 ay önce bacağında bir kitle çıktı bu kitle zamanla büyüdü ve mosmor oldu o kadar doktora gittik her yere ulan bir tanesi mi anlamaz be. en son cerrahpaşa ya gittik o da ameliyat dedi kitleyi temizleyip kitleyi patolojiye gönderdiler ve 4 hafta(!) sonra sonuç geldi. lösemi yazmıyordu raporunda ama lösemi olması yüksek ihtimal maddesi vardı ve çocuk bölümüne sevk edildi. hücrelerde ki kan oranı mı ne artmış. bir de kardeşimin son günlerde eli ve bacağı ağrıyordu. arkadaşlar her damarda kan artması lösemi midir ? belki de o ağrılar büyüme ağrısıdır zamanında bendede vardı. çok korkuyorum daha 11 yaşında.. bir de tanıdığınız var mı lösemiye yakalanan durumu nasıl , bu hastalıkta iyileşme oranı nasıl ?

iyi desteklerini ileten herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız..

edit : arkadaşlar bugün özel hastaneye gittik sonuçta devlet hastanelerinden bir sonuç alamıyorduk parayı verince adam yerine koyuluyorsunuz malum.. her neyse şükürler olsun lösemi değilmiş ancak çocuklarda rastlanan çok nadir bir kanser türüymüş ve o bacağında ki kitle kötü huylu bir tümörmüş. doktorun dediğine göre o kitlenin temizlenmesine çok iyi olmuş belkide hastalık silinip gitmiştir dedi. yarın bütün vücuduna bakılıcak eğer herhangi bir yerde başka bir kitle yoksa bir sorun olmıcakmış sanırım ki umarım böyle olur..

ben burda bu konu altına desteklerini esirgemeyen iyi dileklerini ileten dua eden özel mesajla bana moral veren herkese teşekkür ederim. bu sabah kardeşime de okuttum burda ki her mesajı moral bulsun diye çok mutlu oldu görünce.. iyi ki varsınız umarım yarın da bir şey çıkmayacak ve sapasağlam kalıcak benim kardeşim..

edit 2: milyonda 1 görülen bir kanser türüymüş.. kemikten yayılıyormuş ki hastalığın ismi bile yok. kemik taraması ve vücudunun her yerine bakılıcak başka bi yerde var mı diye.

edit 3: kardeşim yaklaşık 1 yıl 2 ay önce öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 15 Haziran 2016; 20:08:59 >

• Of umarım bi şeyi yoktur,üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun. Kötü bir şeyi yoktur inş.

• hay be . inşallah ciddi bir şey yoktur
  • Hocam insallah biseyi yoktur Allah acil sifa versin.

• Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin

• Allah yardımcınız olsun, inşallah yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lösemi kanserler arasında tedavi şansı en yüksek kanserlerden biri. Tedavisi %80-90 başarılı sonuç veriyor. Bir de patoloji raporları hemen çıkmaz normaldir gecikmesi.
    Bi de sonuçları buraya koyma imkanınız var mı?
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar sabahtan beri berbat haldeyim.. Tanıdıklarından böyle bir olay yaşamış olan varsa lütfen anlatsın
  • Kardeşim çok üzüldüm küçük kardeşimize benden selam söyle benim kardeşim için de olabilir dediler şükür bir şey çıkmadı, inşallah kardeşinde de yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım yakalanmıştı, facebooktan görüştüğüm bir arkadaştı sadece yaklaşık 1 yıl civarı tedavi gördü ve şimdi gayet sağlıklı görünüyor. Umarım kötü bir sonuç çıkmaz ama çıkarsa da umudunu kaybetme. Allah'tan umut kesilmez.
  • Allah acil sifalar versin kucuk kardesimize, insAllah kotu birseyi yoktur.

• Geçmiş olsun hocam umarım değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Lösemi kanserler arasında tedavi şansı en yüksek kanserlerden biri. Tedavisi %80-90 başarılı sonuç veriyor. Bir de patoloji raporları hemen çıkmaz normaldir gecikmesi.
    Bi de sonuçları buraya koyma imkanınız var mı?

hocam buyurun :

11 yaşında kardeşim büyük oranda lösemi.. Kardeşimi kaybettik.

ayrıca iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim..

• Kandaki lökosit miktarını öğrenmeye çalış artış varsa %90 Lenfoma.

• doktorlar en kötü ihtimali en üstte tutarak değerlendirme yaparlar.kitle hakkında verilen raporu tam olarak yazsaydın keşke,birde hemogram sonuçlarını.illaki yardımcı olan çıkacaktır.
  • Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin küçük kardeşimize.
  • Geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

doktorlar en kötü ihtimali en üstte tutarak değerlendirme yaparlar.kitle hakkında verilen raporu tam olarak yazsaydın keşke,birde hemogram sonuçlarını.illaki yardımcı olan çıkacaktır.

hocam yukarı sonuç attım
  • tez zamanda sağlına kavuşturur inşaallah
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.