Şimdi Ara

11.sınıfta tyt netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ilk dönem 11 adına elimden geleni yaptığımı düşünüyorum tyt adına sadece paragraf problem geometri yaptım. tyt netlerim kötü bayağı 55 civarı geliyor. sizce dönem sonuna kadar ne yapmam lazım tyt de bu şekilde devam mı etmem gerek yoksa ne tavsiye edersiniz ?

hedefim sayısal ilk 10 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phurky -- 18 Aralık 2022; 13:40:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

11. Sınıfta TYT Netleri: Hedefler ve Öneriler

1. sınıf TYT sınavına hazırlanırken net hedefler belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için çalışmak büyük önem taşır. TYT sınavında başarılı olmak için 11. sınıftaki netlerinizin belli bir seviyede olması beklenir.

11. Sınıf TYT Netleri Kaç Olmalı?

Hedeflenen netler, öğrencinin hedeflediği üniversite ve bölüme göre değişebilir. Ancak genel olarak başarılı sayılabilecek 11. sınıf TYT netleri şöyledir:

• Türkçe: 60-70+
    • Matematik: 45-55+
    • Sosyal Bilimler: 50-60+
    • Fen Bilimleri: 60-70+

11. Sınıf TYT Deneme Netleri Kaç Olmalı?

TYT deneme sınavları, sınav performansınızı değerlendirmek ve eksiklerinizi belirlemek için önemli araçlardır. Deneme netleriniz, hedeflediğiniz netlere yakın olmalıdır. Düzenli olarak deneme sınavlarına girerek netlerinizi yükseltmeye çalışmalısınız.

11. Sınıfta Netleri İyileştirmek İçin Öneriler

TYT netlerinizi iyileştirmek için şu önerileri dikkate alabilirsiniz:

• Derse düzenli olarak çalışın ve konuları pekiştirin.
    • Konuları eksiksiz ve doğru bir şekilde öğrenmeye odaklanın.
    • Soru çözme pratiği yapın ve farklı soru tiplerine aşina olun.
    • Düzenli deneme sınavlarına girerek eksiklerinizi belirleyin ve üzerinde çalışın.
    • Konu anlatımı videoları ve kaynak kitaplardan destek alın.
    • Öğretmenlerinizden ve rehberlik danışmanınızdan yardım isteyin.

TYT netlerinizi hedeflenen seviyeye getirerek üniversite sınavında başarılı olma şansınızı artırabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardımcı olabilecek yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragraf problem ve geo çalışarak 50 55 yapıyorsan iyi üzülmene gerek yok konu çalıştıkça yükselir çünkü. Eğer 11 konularına yetişip yeterince çalışabiliyosan araya yavaştan tyt alabilirsin türkçe ve matematik öneririm ama 11in iyi değilse 11 konularında iyi olmaya odaklan derim
  • Benim geçen sene bu zamanlarda 70 civarıydı sonra yazın sonuna kadar çok da tyt çalışmamama rağmen bol deneme çözdüğüm için 90 lara çıkmıştı. Eğer 55 yapıyorsan eksiklerin vardır onları kapatınca zaten 75 civarı olur sonrası da bol deneme/konu tekrarı

• teşekkürler :)

• tipp T kullanıcısına yanıt

sadece genel deneme mi çözdünüz hocam yoksa branş denemesi çözdünüz mü ? ben genel deneme olarak toprak aldım branş olarak da sadece tyt mat hız ve renk var.

• Phurky kullanıcısına yanıt

Okul 12lerin denemelerine de girmemize izin veriyordu o yüzden her halde haftada bir çözmüşümdür. Türkçe’de dil bilgisi çalışınca bir 4-5 net geliyor zaten, çözdükçe paragraf da artıyor. Fende de fizikle biyolojide eksiklerim vardı onları kapattım ilk başta 8 net falan geliyordu sonra 15 civarı oldu. Matematik için fonksiyon falan çalıştım problemler de çözdükçe arttı. Genel deneme çözmek için erken gibi geliyor olabilir ama bence yine de iki haftada bir falan çözmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147701684

Işine yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2023bakani -- 2 Şubat 2021; 17:17:20 >
  • tipp T kullanıcısına yanıt

2 haftada bir çözüyorum zaten ama sekteye uğradı bu sıralar. çok teşekkür ederim

• teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.