Şimdi Ara

11. SINIFLAR TYT'YE NEREDEN ÇALIŞIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 11. Sınıfım ve şu sıralar okul açılana kadar 11 konularını bitirmeye çalışıyordum fakat altyapı yetersiz oldugu için Özellikle Kimyada ve biyolojide derslerim verimsiz geçiyordu. Biyoloji ve kimyadan öğrendiğim şeylerdeki terimlerin yarısını önceden bilmiyorum.

Benim 12. Sınıf başlayana kadar tyt +11 i bitirmek hedefim vardı. 1 temmuza kadar 11i bitirip yazın tyt'yi halledecektim fakat tyt ye başlamaya karar verdim.

2021 tayfa için herhangi ir dersten tyt çeken bir youtube kanalı göremedim. Siz nereden çalışıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaliteli konu anlatım kitapları..
  • https://forum.donanimhaber.com/2021-yks-ciler-buraya-birlikte-basaracagiz-guncellendi--142920403

Konuya beklerim rehberlik ogretmeniyim.
    bu yil 11. Sınıflara özel calismalara simdiden basladim.
    Takipte olursaniz sevinirim.
    Suan kitap kaynak temini ve ilk denememizi olma asamasindayiz.

Konu anlatimi sormussunuz. Eba akademik le baslayabilirsiniz. Veya youtubede kanallardan. Cokca ogretmen var. Size en uygununu bulmaniz gerkecek. Bence konu adini yazin aramaya ve deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 2 Mayıs 2020; 18:58:24 >
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Hocam
    YKS-SAY PUANI = ( TYTNET X 1,33)+((AYT FEN NETİ + AYT MAT NETİ) X 3)+100
    Bu hesap yöntemi yazmışsınız ama doğru mu sizce ? benim son testimde yaptıgım puanım tüm sitelerde 460 iken bu hesaba göre 350 lerde bir şey çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Hocam
    YKS-SAY PUANI = ( TYTNET X 1,33)+((AYT FEN NETİ + AYT MAT NETİ) X 3)+100
    Bu hesap yöntemi yazmışsınız ama doğru mu sizce ? benim son testimde yaptıgım puanım tüm sitelerde 460 iken bu hesaba göre 350 lerde bir şey çıkıyor
    artı obp evet doğru. ancak standart sapma ile her sınavın kat sayılarında oynaklık gözlemlenebilir. fakat sizin örnekte çok uçuk puan farkı var. testininzdeki netleri öğrenebilir miyim? ve netleştirmek adına yks denemesi miydi? 120tyt 80ayt
  • YouTube'dan. Ama 11'e daha çok öncelik veriyorum. Tyt olarak Türkçe ve Matematik çözüyorum, bir de deneme oluyorum bazen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.